Super League 2: Ικανοποίηση Βοσνιάδη από τη λευκή ισοπαλία στην Ξάνθη! «Δίκαιο το αποτέλεσμα, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης έκανε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση των κυανόλευκων με αντίπαλο την Ξάνθη στην επίσημη ιστοσελίδα των Θεσσαλών, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το αποτέλεσμα στο παιχνίδι των Πηγαδίων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς της Νίκης Βόλου:

«Ήταν ένα παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες στο ίδιο επίπεδο, στο γκρουπ των ομάδων της εξάδας. Ξεκινήσαμε καλύτερα, μετά το εικοσάλεπτο πήρε ο αντίπαλος μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Γενικά, η υπεροχή άλλαζε, κατά διαστήματα, το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις για γκολ, είχαμε από δύο ευκαιρίες η κάθε ομάδα. Η αναμέτρηση δεν “άνοιξε” ποτέ και το αποτέλεσμα, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι δίκαιο.
Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια της ομάδας, προσπαθούμε, σε αναμετρήσεις Τετάρτη-Κυριακή, να αλλάζουμε πράγματα, προκειμένου να κάνουμε σωστή διαχείριση του υλικού, να μην υπάρχει κόπωση και να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές ενεργοί και “φρέσκοι”.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στην Ξάνθη και στήριξε την ομάδα, κάνοντας ένα αρκετά μακρινό ταξίδι. Περιμένω τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει και στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, την Κυριακή κι εμείς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αγωνιστικά.
Σίγουρα, επιθυμούμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, η ομάδα το έχει ανάγκη. Κάνουμε σταθερά βήματα προόδου, σε όλους τους τομείς, κι είναι σημαντικό και ο κόσμος να επιστρέψει και να στηρίξει τη δύσκολη προσπάθειά μας. Η ομάδα επέστρεψε, ύστερα από οκτώ χρόνια, στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, είμαστε στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, στην πρώτη εξάδα ό,τι είπαμε για τον στόχο μας, ισχύει, “πατάμε” πάνω σε αυτό, δεν υποσχεθήκαμε άλλα και γίνονται άλλα. Και από την πλευρά της διοίκησης, και από την πλευρά του αγωνιστικού τμήματος, γίνεται μία πολύ σοβαρή προσπάθεια. Ας θυμηθούμε όλοι ότι πέρσι, στην παρακάτω κατηγορία, η ομάδα πάλευε για την παραμονή της, ενώ είχε ξεκινήσει με άλλους στόχους και κατόρθωσε να γλιτώσει στο τέλος από μεγάλες περιπέτειες, η ομάδα θα έπεφτε κατηγορία και θα έκανε ένα τεράστιο πισωγύρισμα και φέτος, στην παραπάνω κατηγορία, με καλύτερες ομάδες, σε ένα απόλυτα επαγγελματικό πρωτάθλημα, είναι μέσα στους στόχους που έχει θέσει, παρά τα τεράστια προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει, είτε γηπεδικά, είτε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Πρέπει να εκτιμηθεί αυτό, ο λαός της Νίκης να το καταλάβει και να έρθει να μας στηρίξει. Να στηρίξει αυτήν τη διοίκηση που κάνει τεράστια προσπάθεια να αλλάξει επίπεδο την ομάδα, σε όλους τους τομείς, τεράστια προσπάθεια στο οικονομικό σκέλος, με πολύ λίγα έσοδα. Αν δεν έρθει ο κόσμος της Νίκης να στηρίξει αυτήν την καθαρή και τίμια προσπάθεια, πότε θα το κάνει; Δεν υπάρχει δικαιολογία. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολες οι εποχές, λόγω πανδημίας και οικονομικών συγκυριών, αλλά πιστεύω πως όλοι μπορούμε να στηρίξουμε την ομάδα, μία φορά στις 15 μέρες. Θέλουμε να είστε δίπλα μας, σας περιμένουμε».