Super League 2: Αποβλήθηκε ο Μαραντάς, τραυματίστηκε ο Τάτος αλλά νίκησε και πλησίασε την κορυφή στους 3 βαθμούς η Καλαμάτα

Η ομάδα της Καλαμάτας δυσκολεύθηκε αλλά κέρδισε με 1-0 το μεσημέρι της Τετάρτης τον Αστέρα Βλαχιώτη και πλησίασε στους 3 βαθμούς και σε ίδιο αριθμό αγώνων τον πρωτοπόρο στον Νότιο Όμιλο της SL2 Λεβαδειακό, ο οποίος την ίδια ώρα δεν αγωνίστηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στο ντέρμπι με την Καλλιθέα.

Ήταν στο 53ο λεπτό, σε ένα σημείο που η νέα απώλεια βαθμών ήταν ορατή, όταν ο πρώτος σκόρερ της Μαύρης Θύελλας βρήκε δίχτυα για 15η φορά στο φετινό πρωτάθλημα, νικώντας με το κεφάλι τον Ιωαννίδη και αξιοποιώντας ιδανικά το κόρνερ που εκτέλεσε από αριστερά ο Γρίβας. Μέχρι εκείνο το σημείο το προπονητικο τιμ της Καλαμάτας είχε δει τον πρώην αρχηγό του ΑΟΞ Ανδρέα Τάτο να αποχωρεί λίγο μετά το ημίωρο τραυματίας (μπήκε στην θέση του ο Φελίππε).

Επίσης, στο 77’ αποβλήθηκε ο Μαβινγκά της Καλαμάτας για 2η κίτρινη σε μαρκάρισμα πάνω στον Κομοτηναίο παίκτη Γιάννη Πεχλιβανόπουλο. Γενικά, ήταν τέτοια η δυσαρέσκεια της Καλαμάτας προς τους διαιτητές που στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και ενώ κέρδιζε η ομάδα της Μεσσηνίας, αποβλήθηκε από τον πάγκο των γηπεδούχων ο Ξανθιώτης βοηθός προπονητή Γιώργος Μαραντάς για τις έντονες διαμαρτυρίες του σε απόφαση του διαιτητή της ΕΠΣ Αθηνών Περράκη.

Γενικά, στον Νότιο Όμιλο ο Λεβαδειακός παραμένει φαβορί για τον τίτλο έχοντας 44 βαθμούς, ακολουθεί η Καλαμάτα με 41 βαθμούς ενώ από 39 έχουν η Κηφισιά και η Καλλιθέα, με την διαφορά ότι η μεν Κηφισιά έχει αγωνα περισσότερο από τους δυο πρωτους (22 αγωνες), η δε Καλλιθέα αγωνα λιγότερο (20 αγωνες).