Πανελλήνιο Αγοριών Κ21: Πήρε το θρίλερ απέναντι στην Ελπίδα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Πήρε το θρίλερ απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, σε μια σπουδαία αναμέτρηση που σημειώθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μπήκε πολύ καλά στο πρώτο σετ και επέβαλλε τον ρυθμό του, ανοίγοντας από νωρίς τη διαφορά και χωρίς λάθη κατάφερε να κάνει το 0-1 με 20-25, αιφνιδιάζοντας τους τυπικά γηπεδούχους.

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων μπήκε καλύτερα στο δεύτερο σετ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης παρότι κατάφερε να ισορροπήσει το σετ, είδε τους Θεσσαλονικείς να κάνουν το 1-1 με 28-26.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά στο σκορ, αλλά ο Εθνικός, όντας καλύτερος στο τελευταίο κομμάτι του σετ έκανε το 1-2 με 21-25.

Το τέταρτο σετ ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο, στέλνοντας το σετ στην παράταση του, όπου ο Εθνικός με δύο σωστές επιλογές έκανε το 28-30, κατακτώντας τη νίκη με 1-3, έπειτα από μια συγκλονιστική αναμέτρηση.

Τα σετ: 20-25, 28-26, 21-25, 28-30

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Ανδραβίζος) Κοντοστάθης, Σουσουρίδης, Κεσκίνης, Παπάζογλου, Γκοτσίδης, Σαλαμπάσης, Μπατιλής, Καραμανίδης, Ηλιάδης, Αλεξιάδης, Καλαϊτζής, Μήλιας.