ΕΠΣ Θράκης: Ανακαλούν την απόφασή τους οι διαιτητές για αποχή από τα εντός έδρας ματς των Πόντου Θρυλορίου και Ένωσης Ασωμάτων

Με ανακοίνωσή της το πρωί της Πέμπτης, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης γνωστοποίησε την απόφαση των διαιτητών να ανακαλέσουν την απόφαση περί αποχής από τους εντός έδρας αγωνες του Πόντου Θρυλορίου και της Ενωσης Ασωμάτων.

Εξαιτίας της προ εβδομάδας απόφασης, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης αναγκάστηκε να ορίσει διαιτητές από τον Έβρο στα παιχνίδια των συγκεκριμένων ομάδων το περασμένο Σάββατο, με αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό του κόστους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ
Μετά από διεξοδική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Επιτροπής Διαιτησίας και του σώματος των διαιτητών και αφού ακούστηκαν όλες οι απόψεις αποφασίσθηκε: Σαν ένδειξη καλής θέλησης και κατανοώντας πλήρως την οικονομική επιβάρυνση που επέφερε και μπορεί να επιφέρει η απόφασή μας, ανακοινώνουμε την ανάκληση της απόφασης της αποχής των διαιτητών και το μη ορισμό τους στους εντός έδρας αγώνες των σωματείων ΠΟΝΤΟΣ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ και ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ.
Αναλαμβάνοντας πλήρως το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί, θέλουμε να επισημάνουμε ότι για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος θα πρέπει να σταματήσουν τα παιχνίδια ανακοινώσεων, εντυπωσιασμού, απειλών, λεκτικής και σωματικής βίας. Επιπλέον, θα πρέπει οι διαφορές που προκύπτουν εντός του πλαισίου ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και εντός μιας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης να επιλύονται από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου.
Καταδικάζουμε εκ προοιμίου οποιαδήποτε ενέργεια παρεκκλίνει και ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ