Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη – Νικήθηκε στα 55 του από τον καρκίνο ο εκπαιδευτικός και δυναμικό μέλος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Γιάννης Τετόρος

Στο πένθος βυθίστηκε η εκπαιδευτική αλλά και η φίλαθλη κοινότητα στον Εβρο από την πρόωρη απώλεια του Γιάννη Τετόρου, που σε ηλικία 55 ετών υπέκυψε στον καρκίνο.

Το άγγελμα του θανάτου του (που έγινε ευρέως γνωστό από ανάρτηση του Γιάννη Μαλκίδη) προκαλεί μεγάλο θρήνο στους οικείους του, ενώ συγκλονίζει συναδέλφους του, αλλά και μαθητές που τον είχαν δάσκαλο.

Ηταν ένας πολύτιμος φάρος για τις γνώσεις που έλαβαν, σύμφωνα με μαθητές του, ένας ιδιαίτερα αγαπητός εκπαιδευτικός, που πέρασε στη διάρκεια της θητείας του από σχολικές αίθουσες διαφόρων δημοτικών σχολείων.

Δάσκαλος με όλη την σημασία της λέξης, υπήρξε διευθυντής του 12ου Δημοτικού σχολείου της Αλεξανδρούπολης, αξιοπρεπέστατος, οικογενειάρχης από αυτούς στους οποίους υποκλίνεται κανείς για την προσφορά τους στα παιδιά του και στους συγγενείς του.

Επίσης, όπως πάντα σχολιάζει ο Γιάννης Μαλκίδης, ήταν ενεργό μέλος του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης αλλά και λάτρης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού.