Super League 2: Στο «αγαπημένο» 0-0 και με Νίκη Βόλου η Ξάνθη στο ντεμπούτο Ανυφαντάκη! Πέμπτο σερί ματς χωρίς τρίποντο

Νέα γκέλα για τον ΑΟΞ που έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, αφού «κόλλησε» στο 0-0 με τη Νίκη Βόλου στα Πηγάδια στο ντεμπούτο του Κώστα Ανυφαντάκη στον πάγκο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι παίκτες του ΑΟΞ μπροστά σε περίπου 350 φιλάθλους κυνήγησαν από νωρίς το γκολ, έχοντας καλές στιγμές με τον Γκάβροτς, που αστόχησε σε σουτ στο 18′, τον Βιθέντε, η εκτέλεση φάουλ του οποίου σταμάτησε στο τείχος στο 23′, αλλά και τον Δεληγιαννίδη, που δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 30′. 

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο β’ μέρος, ωστόσο οι παίκτες του Κώστα Αντυφαντάκη συνέχισαν να πιέζουν, με τον Ali Baba να πρωταγωνιστεί σε αλλεπάλληλες ευκαιρίες μεταξύ 79′ και 82′, χωρίς οι προσπάθειές του να επιβραβευτούν με το γκολ που θα έδινε τη νίκη στον ΑΟΞ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή στις αρχές του β’ μέρους με το σουτ του Γκαρσία να περνάει άουτ και μια στα τελευταία λεπτά, αλλά ο Φαζός πρόλαβε τον Βλαχομήτρο στο 86′ και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι τέλους. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτριος Μαλούτας (ΕΠΣ Ημαθίας) με βοηθούς τους Ιωάννη Καραγκιζόπουλο και Γεώργιο Χριστοδούλου, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γεώργιος Μελτζανίδης της ΕΠΣ Πέλλας. Το ερχόμενο Σάββατο ο ΑΟΞ αντιμετωπίζει την έτερη ομάδα του Βόλου, τον Ολυμπιακό, στην Θεσσαλία, που μάλιστα λογω αναβολής θα είναι ξεκούραση αφού δεν έπαιξε αγώνα μεσοβδόμαδα. 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης): Ίτσο, Ουνγιαλίδης, Δεληγιαννίδης, Μιχαήλ, Φαζός, Δόρης, Θυμιάνης (60′ Δόρης), Γκόμεζ (77′ Μνορόουζ), Τσέλιος (88′ Γκινσάρι), Κρητικός, Γκάβριτς (60′ Τσιλιγγίρης), Αλί Μπαμπά.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (36′ Βασιλείου), Μιράντα, Γκαρσία (58′ Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς.