Γ’ Εθνική: Με τέρμα Φραγκούλη «βύθισε» τον Ορφέα Ξάνθης και ελπίζει σε παραμονή ο Νέστος Χρυσούπολης

Ενα εντυπωσιακό τέρμα του Τάσου Φραγκούλη στο πρώτο δεκάλεπτο έκρινε την αναμέτρηση του Νέστου Χρυσούπολης με τον Ορφέα Ξάνθης, που έμοιαζε με κάτι σαν “ο θάνατός σου η ζωή μου”.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο μεν πρωταθλητής Ορφέας Ξάνθης είναι με το ένα πόδι στα τοπικά πρωταθλήματα αφού απέχει 7 βαθμούς από την σωτηρία τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, ο δε Νέστος Χρυσούπολης μπορεί να ελπίζει σε παραμονή αφού παραμένει μεν κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού αλλά απέχει μόλις έναν πόντο από την σωτηρία.

Μετα το γκολ με το σουτ του Φραγκούλη από την σέντρα του Μπαϊκαρά πριν βγει το δεκάλεπτο, η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να αντιδράσει, είχε σημαντικές ευκαιρίες αλλά δεν βρήκε δίχτυα. Στις σημαντικότερες εξ αυτών ο Κουκουρίγκος και ο Τορομανίδης προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του Αθανασίου χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ορφέας τα έπαιξε όλα για όλα, αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα του Νέστου δεν άφησε περιθώρια να αμφισβητηθεί. Μάλιστα, αφηνοντας κενά στην άμυνα, ο Φραγκούλης βρήκε σε τετατετ στα μισά του δευτερου ημιχρονου αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και να κλειδώσει νωρίτερα τη νίκη.

Πλέον ο Νέστος πάει σε νέο ματς – τελικό με την Δόξα Δράμας, ενώ ο Ορφέας Ξάνθης φιλοξενεί την προσεχή Κυριακή τον Μέγα Αλέξανδρο Οφρυνίου και ελπίζει σε νίκη ωστε να μείνει ζωντανός στην μάχη της παραμονής. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Σταφυλάς με βοηθούς τους Τερζόπουλο και Κολιπέτρο της ΕΠΣ Έβρου.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μπλιός, Λούτζι, Κωνσταντάρας, Φραγκούλης, Δόντσος (80′ Τσάκωνας), Παπαδόπουλος Γρ. (70′ Μπάμπουρας), Γκατζολάρι, Τζούριτς (46′ Δερμιτζάκης), Αλί (46′ Λουκοβίτης, 48′ λ.τρ. Λεπενιώτης), Μπαϊκαρά
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Γεωργούσης, Χατζηπαπάς (70′ Σουκρήογλου), Ιωαννίδης, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος Λ., Μαυρόπουλος, Γκασιμπαγιαζίδης, Κουκουρίγκος, Γεωργιάδης (70′ Μελισσόπουλος), Τορομανίδης, Πασχαλάκης