Γ’ Εθνική: Εμπλεξε σε περιπέτειες ο Άρης Αβάτου μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανδραμαϊκό στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης

Όχι απλά δεν κατάφερε να κερδίσει αλλά γνώρισε ακόμα μια ήττα ο Άρης Αβάτου, αυτή τη φορά στην έδρα του απέναντι στον Πανδραμαϊκό, στο ντέρμπι της 2ης θέσης για την 18η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ετσι μάλλον αποχαιρετά το ενδεχόμενο να τερματίσει αυτός 2ος, κυρίως όμως ευρισκόμενος μόλις 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, αρχίζει να νιώθει ανησυχία για να μην πέσει θύμα τεράστιας έκπληξης και βρεθεί σε επικίνδυνη θέση.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα της Δράμας. Λιγο πριν την συμπλήρωση του ημιώρου ο Παυλίδης, έπειτα από μπαλιά του Άντριτς έφυγε στη πλάτη της άμυνας και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά πριν πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, ο ίδιος παίκτης με ασίστ του Μπερούκα έκανε το 0-2, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν ο Νταφόπουλος δεν είχε αποκρούσε στο πρώτο δεκάλεπτο ισάριθμα σουτ του μετέπειτα σκόρερ αλλά και του Μπερούκα.

Ο Αρης Αβάτου μείωσε στο 60′ με τέρμα του Τενεκέ από κοντά, έπειτα από στημένη φάση και λάθος υπολογισμό του τερματοφύλακα Καγκελίδη. Ωστόσο αν και θα περίμενε κανείς να πιέσει, η καλά οργανωμένη άμυνα του Πανδραμαϊκού δεν άφησε περιθώρια να εκδηλωθούν άλλες φάσεις στον αγώνα, διαιτητής του οποίου ήταν ο Στρατούδης με βοηθούς τους Κυριαζή και Νούσια της ΕΠΣ Έβρου.

Πλέον ο Αρης Αβατου πάει στον Εύοσμο να αντιμετωπίσει τον δεδομένο πρωταθλητή Αγροτικό Αστέρα και σε περίπτωση νέας ηττας, θα μπλεξει για τα καλά αν και για καλή του τύχη, οι ομάδες που βρίσκονται 3 βαθμούς πίσω του (Δοξα και Νέστος) παίζουν μεταξυ τους και αποκλείεται να τον φτάσουν, τουλάχιστον την Κυριακή.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κώστας Μπεδρελής): Νταφοπουλος, Παναγιωτίδης (65′ Χασανογλου), Ψεμματας, Κουτσούμπας, Κωσταρέλης (77′ Τσάπαρης), Φούντας, Βασιλάκης (46′ Τενεκές), Κοτόπουλος, Παπαδόπουλος (77′ Ρ. Μελισσόπουλος), Κοντογιανίδης (46′ Αραμπατζής), Γκέκας
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Μπάμπης Καζεπιδης): Καγκελίδης, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Παυλίδης Ν., Τουμανίδης, Γιαννόπουλος (85′ Γρηγοριάδης), Μπελμανι, Μπερούκας, Άντριτς (70′ Αχαλινοπουλος, Παυλίδης Γ.