ΕΠΣ Θράκης: Καθαρή επικράτηση Πανθρακικού μέσα σε βούρκο στο ντέρμπι τίτλου με την Ελπίδα Σαπών


Με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός επικράτησε της Ελπίδας Σαπών στο ντέρμπι τίτλου με 2-0 για την 18η αγωνιστική και ουσιαστικά «καθάρισε» το πρωτάθλημα 8 αγώνες πριν το φινάλε της Α’ κατηγορίας.

Ο Πανθρακικός ήταν ανώτερος σε όλο το παιχνίδι, έχοντας αντίπαλο και τον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο από την συνεχή βροχή και αφού δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες των Δραγανίδη και Φουρλατάρα στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο μέρος αύξησε την πίεση σκόραρε με αυτογκόλ του Τζωρτζάκη στο 68′ μετά από την κεφαλιά του Σιδηρόπουλου και λίγο αργότερα με τον Γιαννακιτσίδη στο 75′ και καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ κάθετο δοκάρι και μέσα εκτός περιοχής που άφησε άγαλμα τον Κοτσακη. Στη συνέχεια θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ χάνοντας πολλές ευκαιρίες με τον Ερκάν, ενώ ακυρώθηκε σωστά ως οφ σαιτ γκολ του Ερκάν.

Πλεον το πρωτάθλημα έχει κριθεί οχτώ αγωνιστικές πριν το τέλος με τον Πανθρακικό να έχει 6 βαθμούς παραπάνω από την Ελπίδα Σαπών (52 έναντι 46) και να φαντάζει απίθανο η ομάδα του Χαριτόπουλου έχοντας και το μειονέκτημα της ισοβαθμιας να κάνει το 8/8 και οι παίκτες του Μπαχαρίδη να χάσουν 7 βαθμούς, ενώ μέχρι τώρα έχουν 17 νίκες και 1 ισοπαλία!

Μεγάλος στόχος για τον Πανθρακικό τα μπαράζ ανόδου και η επιστροφή στην Γ’ Εθνική μετά από την σεζόν 2005-06! Για την Ελπίδα Σαπών πλέον απομένει το κύπελλο το οποίο κατέκτησε για τελευταία φορά πριν ακριβώς 10 χρόνια.

Ο Δρακίδης δεν αντιμετώπισε κανένα προβλημα στην αναμετρηση, ενω βοηθοί του ήταν οι Τζιώτζιος και Γκιόσης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Καλογρανας, Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Σαπναρας, Σμαλης, Γιαννακιτσιδης, Βελή Χασαν, Φουρλατάρας, Αντωνιαδης, Δραγανοδης. Αγωνίστηκαν ακόμα στο β’ μερος οι Ερκάν, Γκουτακης και Σοπιαδης

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος):Κοτσακης, Τζορτζάκης, Παπαχρήστου, Λίβας, Λαφάρας, Χαινακης, Μεμετ, Τριαντοπουλος, Μποζης, Γεωργαντζάς, Κουντζης. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Μεμετ, Γεωργαντας, Παπαεμανουηλιδης, Μαντενιδης, Βουνιδης