ΕΠΣ Θράκης: Νίκη ανάσα στο φινάλε για τους Ασώματους κόντρα στους 10 Ποντίους

Σπουδαία νίκη ψυχολογίας και ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε η Ένωση Ασωμάτων, που επικράτησε με 3-2 του ελλιπή Πόντου Κομοτηνής.

Ένα ακόμα αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με 10(!!!) ποδοσφαιριστές καθώς δεν είχαν μικρό ηλικακά αθλητή.

Το σκορ άνοιξε ο Ντουμπάι Οζάν στο 24΄ με σουτ-βολίδα  ενώ στο 43΄ ο Παλτζή Μεμέτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με ψιλοκρεμαστό σουτ. Στην επανάληψη, ο Πόντος μείωσε στο 47΄ με τον Νταγκταλιανίδη ενώ στο 67΄ ο Μακιτσιάν έκανε το 2-2. Τη λύτρωση για τους γηπεδούχους έφερε στο 85΄ ο Παλτζή Μεμέτ με δεύτερο προσωπικό τέρμα.

Πλεόν οι Ασώματοι έφτασαν τους 10 βαθμούς και αν και παρέμειναν ουραγοί και στο -5 από την παραμονή έδειξαν πως παρά τις σκέψεις αποχώρησης το πιστεύουν και θα παίξουν για την παραμονή τους.

Το παιχνίδι διεξήχθη με Διαιτητές από τον Σύνδεσμο του Έβρου, τους Φιλιππίδη, Κολιπέτρο και Κολασιώνη, καθώς η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης ανακοίνωσε πως δεν επιθυμεί κανένα μέλος της να διευθύνει αναμετρήσεις της ομάδας των Ασωμάτων και του Πόντου Θρυλορίου.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΩΜΑΤΩΝ: Μουσταφά Σαλή, Χουσεϊν Αλή, Χισίμ Βολκάν, Ντουμπάι Οζάν, Μπαλτσή Κενάν, Ιμπραήμ Οκτάι, Σερήφ Σερήφ (70΄ Καρά Μπαρή), Αλή Χακάν (72΄ Λυγούρης), Παλτζή Μεμέτ, Ραμαδάν, Μεμέτ Βεδάτ

ΠΟΝΤΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Ηλιάδης, Κοτανίδης, Δημητρίου, Πανταζής, Μπαστονόπουλος, Μακιτσιάν, Νταγκταλιανίδης, Παρασκευόπουλος, Τσικλαούρι, Ταβασίδης