Β’ Εθνική: Λευκή ισοπαλία για τη Βασίλισσα με τη Σειρήνα στην επιστροφή της Ζωής Βλάχου στην Ξάνθη

Η Βασίλισσα της Θράκης αντιμετώπισε στο Δημοτικό Γήπεδο Θαλασσιάς τον ΑΟ Σειρήνα Γρεβενών σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Γυναικών.

Ισόπαλη με 0-0 κόντρα στην ομάδα των Γρεβενών αναδείχθηκε η νεανική ομάδα των Αλέξη Αλεξούδη και Τόλη Κουτρουλού. Στην μάχη της παραμονής της και αγωνιζόμενη με σημαντικές απουσίες σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες είχε πολλές φάσεις και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών!

Ιδιαίτερη στιγμή του αγώνα η επιστροφή στην Ξάνθη της εμβληματικής αρχηγού Ζωής Βλάχου που μετά από 6 χρόνια προσφοράς στην ομάδα, αγωνίζεται πλέον στον Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών, καθώς τελείωσε τις σπουδές της στην Ξάνθη και γύρισε στην πατρίδα της.

Ήταν η πρώτη φορά που η Βλάχου τέθηκε αντιμέτωπη με την παλιά της ομάδα, με δύο ακόμη σημαντικές αθλήτριες της Βασίλισσας, την Ελισάβετ Ναλμπάντη και την Τασία Λαζαρίδου να είναι παρούσες στην κερκίδα βλέποντας από κοντά τις Βασίλισσες αλλά και την πρώην συμπαίκτριά τους.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ: Μαγγοπουλου, Γκονζάλες, Χατζηαντωνίου Μ., Σταυρου , Μπουργουτζογλου, Σκουμπρη, Χαραλαμπίδου, Κυριαζιδου, Σαμαρα, Κασμεριδου, Αλεξιάδου. Αγωνίστηκαν και οι Χατζηαντωνίου Γ. , Παρδη και Λεντζακη.