Super League: Εκτός πλέι οφ ο Ράσταβατς, έσπασε το αήττητο του Ολμπιακού στο «Βικελίδης», νίκες για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε η τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου στο πρωτάθλημα της Super League, με τον Άρη να επικρατεί με 2-1 με ανατροπή του Ολυμπιακού και να κάνει το τρία στα τρία μετά την απομάκρυνση του Μάντζιου από τον πάγκο.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και άφησε εκτός πλέιφ οφ τον πρώην τεχνικό της Ξάνθης Μίλαν Ράτσαβατς, που ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια στην 7η θέση.

Στο -12 μείωσε από την κορυφή ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με την Λαμία να περνάει με 0-2 από τη Λαμία, ωστόσο η διαφορά είναι ακρετά μεγάλη από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει την 6η θέση και να μπει στα πλέι οφ, με τη νίκη με 2-0 κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, που είχε βασικό τον Κομοτηναίοπρώην αρχηγό της Ξάνθης Μάκη Μπαξεβανίδη, ενώ από τον πάγκο ήρθε ο Χρήστος Λισγάρας.

Ο Βόλος με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 στο Πανθεσσαλικό, ενώ ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαίο διπλό στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό με 1-2.