Super League 2: Μια 11άδα tips για τον αγώνα της Ξάνθης με τον Αλμωπό στην Αριδαία (14:45, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγωνες της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League 2 με την Ξάνθη να αντιμετωπίζει στην Αριδαία τον τοπικό Αλμωπό.

Οπως πριν από καθε επισημο ματς του ΑΟΞ, το ThrakiSportS επιχειρεί να σας βάλει στο κλίμα του αγωνα μεσα από 11 tips για την αναμέτρηση.

1. Η Ξάνθη προέρχεται από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα μέσα στην εβδομάδα. Την Πέμπτη ηττήθηκε από τον Ηρακλή με 1-0. Την περασμένη Κυριακή και Δευτερα, σε ματς που έγινε σε δυο δόσεις, έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Καβάλα στα Πηγαδια.

2. Σε αυτα τα ματς δεν ειχε λόγω κορονοϊού στον πάγκο της τον Κροάτη προπονητή Ζοραν Βουλιτς, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Μάλιστα ως αντικαταστάτης του, όπως έχει φωτογραφίσει το ThrakiSportS από το βράδυ της Πέμπτης, φέρεται ο Κώστας Ανυφαντάκης που όμως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

3. Αυτό που δεν ανακοινωθηκε επίσης είναι αποστολή για την ομάδα της Ξάνθης. Οι ανακοινώσεις για την μεγάλη ομάδα έχουν σταματήσει στο match report του Καυταζογλείου, ενώ τουλάχιστον υπήρξε ενημέρωση για την χθεσινή πεντάρα στην πρεμιέρα της Κ20 του ΑΟΞ με τον Απόλλωνα Πόντου.

4. O Αλμωπος Αριδαίας προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 με τον Πιερικό στην Κατερίνη την περασμένη εβδομάδα – σαφώς πιο ξεκούραστος από τον ΑΟΞ αφού δεν είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα σε αντίθεση με τους Ξανθιωτες που αγωνίζονται για 4η ημέρα σε συνολικά 8 (αν υπολογιζουμε και την διπλή διεξαγωγή του ματς με Καβαλα).

5. Ο Αλμωπος Αριδαίας έχει 26 βαθμους μετά από 20 αγωνες και δειχνει να μην κινδυνευει με υποβιβασμο. Ο ΑΟΞ έχει 35 και βρισκεται στην 3η θεση, αλλα δείχνει επίσης απιθανο να μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά που οδηγει στο μπαράζ.

6. Δεν υπάρχει δηλωμένη αποστολή και στην ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας, που έχει ξεκάθαρα ως στόχο μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Ξάνθης.

7. Δεν υπάρχει προϊστορία αναμεσα στις δυο ομαδες στην Αριδαία τα τελευταία 35 χρόνια. Πρέπει να πάμε πριν το 1986, όπου για 12 σεζόν είχαν βρεθεί οι δυο ομάδες αντίπαλες για το πρωτάθλημα της Β’ και της Γ’ Εθνικής, με την έδρα πάντα να έχεοι τον πρώτο λόγο.

8. Στο ματς του πρώτου γύρου είχε κερδίσει τον Αλμωπό Αριδαίας η ομάδα της Ξάνθης με ένα επαγγελματικό 2-0.

9. Αμφότερες οι ομάδες έχουν υποχρεώσεις και μεσοβδόμαδα. Η Ξανθη θα φιλοξενήσει τη Νίκη Βολου, ο Αλμωπος ταξιδεύει στην έδρα του Θεσπρωτου.

10. Διαιτητής έχει οριστεί ο  Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας) με βοηθούς τους Φραγκούλη (Πρέβεζας/Λευκάδας) και Κακαφώνη (Αχαΐας), ενω τέταρτος ειναι ο Τσιάρας (Καβάλας)

11. Ο αγωνας αρχίζει στις 14:45 και δεν εχει τηλεοπτική κάλυψη παρά μόνο διαδικτυακή, από το ThrakiSportS. Την ίδα ώρα το κυρίως πιάτο της 22ης αγωνιστικής: Απολλων Λάρισας – Πανσερραϊκός, ΑΕΛ-Ηρακλης, ΠΑΟΚ Β – ΑΠολλων Ποντου, Τρικαλα – Βεροια, Ολυμπιακος Βολου – Αναγεννηση Καρδιτσας και Καβάλα – Θεσπρωτος. Χθες Νικη Βολου – Πιερικος 2-0.