Ο απολογισμός των δύο εκπροσώπων της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Open της Αθήνας

Στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανοικτής Κατηγορίας (Open) που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στην Αθήνα συμμετείχε και η Ναυταθλητική Ενωση Ροδόπης με δύο αθλητές.

Συνολικά σε αυτούς τους αγώνες έδωσαν το παρών περίπου 550 κολυμβητές και κολυμβήτριες μεταξύ άλλων και τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής κολύμβησης από 92 σωματεία και ανάμεσά τους ήταν οι δύο Κομοτηναίοι κολυμβητές της ΝΕΡΟ Δημήτρης Βαρσαμίδης και Φίλιππος Θεοφιλόπουλος.

Για τους δύο κολυμβητές ήταν η πρώτη τους εμφάνιση στην κορυφαία αυτή εγχώρια αθλητική διοργάνωση του χειμερινού κύκλου αγώνων κολύμβησης, ωστόσο εμφανίστηκαν πανέτοιμοι και ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτούς τους αγώνες υψηλού επιπέδου.

Σε ατομικό επίπεδο πέτυχαν τα ακόλουθα:

Δημήτρης Βαρσαμίδης (Κατηγορία Ανδρών)
100πετ-Νέο Ατομικό Ρεκόρ-8η θέση
200πετ-8η θέση
50πετ-12η θέση
4×100ελ-Ατομικό Ρεκόρ  
100ελ -2η θέση

Φίλιππος Θεοφιλόπουλος (Κατηγορία Ανδρών)
1500ελ-Καλύτερη φετινή επίδοση-9η θέση
400ελ-Καλύτερη φετινή επίδοση-18η θέση

Η Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί «τον ΝΟ Αλεξανδρούπολης που υποστηρίζει σημαντικά για ακόμη μια χρονιά τον Δημήτρη Βαρσαμίδη καθώς επίσης τον συνεργάτη και φίλο προπονητή κ. Κώστρα Μπακανδρέα, που προπονεί στην Αθήνα και διευκολύνει την εκεί αθλητική προσαρμογή του Φίλιππου Θεοφιλόπουλου».