Χοντρό επεισόδιο Χαντιτάτζι με Χουάν Ραμόν Ρότσα! Ξέσπασμα κατά του ιδιοκτήτη της Καβάλας από τον πρώην κόουτς του ΑΟΞ

Tο «φάουλ» του Άλεξ Χαντιτάτζι στον Χουάν Ρότσα στο τέλος του αγώνα της Καβάλας με τον Θεσπρωτό, όταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ του επιτέθηκε φραστικά, ήταν ένα από τα σημεία που προκάλεσαν εντύπωση στους φιλάθλους της ομάδας και συζητήθηκε ιδιαίτερα.

«Το πάθος του Καναδοϊρανού επιχειρηματία για την ομάδα είναι γνωστό και αυτός ήταν ο λόγος που τον οδήγησε να «ξεφύγει από τα όρια», γεγονός που αν μη τι άλλο αδικεί την προσπάθεια και την εικόνα του, η οποία (όπως και να το κάνουμε) αντανακλά και στην ιδία την ομάδα», σχολιάζει ακόμα και ο καβαλιώτικος Τυπος όπως το kavalapost.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος ως γνωστόν έχει περάσει και από τον πάγκο του ΑΟΞ, ήταν πολύ εκνευρισμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης γι’ αυτό και η προσπάθεια να δοθούν εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ δεν στέφθηκε από επιτυχία. Πάντως η κουβέντα που έγινε ακολούθως με παράγοντες του (ως γνωστόν εβρίτικης ιδιοκτησίας) Θεσπρωτού, που ήταν πιο ψύχραιμοι, έφερε αποτέλεσμα και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια!

Στις δηλώσεις του ο Άλεξ Χαντιτάτζι δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό, ενώ ο τεχνικός των φιλοξενουμένων δήλωσε: «Με στεναχώρησε πολύ το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της Καβάλας μπήκε στο γήπεδο και με έβρισε στον πάγκο. Είναι κάτι που δεν το επιτρέπω σε κανένα. Είμαι 42 χρόνια στην Ελλάδα και επαναλαμβάνω ότι δεν το επιτρέπω. Δεν ξέρω γιατί με έβρισε! Πλέον ο λόγος είναι στη Super League 2 γιατί απαγορεύεται ο κάθε ιδιοκτήτης να μπαίνει στο γήπεδο. Δεν στέκομαι στο παιχνίδι, κι αν έγινε ή δεν έγινε φάουλ σε κάποια φάση. Ήρθε το αποτέλεσμα 1-1 και τέλος. Μπορούσε η Καβάλα να είχε κερδίσει με τις ευκαιρίες που είχε κυρίως στο 1ο ημίχρονο, γιατί στο 2ο αν εμείς κάναμε επίθεση στην άλλη εστία απ’ αυτήν που κάναμε επίθεση θα κερδίζαμε και μάλιστα με μεγάλο σκορ! Πρέπει να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι το ωραιότερο άθλημα που υπάρχει στον κόσμο. Υπάρχουν αδικίες και λάθη που κάνουμε όλοι. Δεν μπορούμε όμως να το «πυροβολούμε» συνέχεια… Όταν έπαιξα το 1ο μου παιχνίδι εδώ στην Καβάλα είχε 20.000 κόσμο (!!!), πόσους είχε σήμερα, ούτε 500…»!