ΕΠΣ Έβρου: Ο δρόμος του Ιπποκράτη και των τριών ανταγωνιστών του για την κατάκτηση του φετινού τίτλου

Εξι αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου και ο Ιπποκράτης είναι αλήθεια ότι πλέον έχει αγκαλιάσει τον τίτλο.

Εχοντας συγκεντρώσει 45 βαθμούς έχει διψήφια διαφορά από τους διώκτες του, με τον Ορέστη Ορεστιάδας να έχει ένα ματς λιγότερο και την ΑΕ Διδυμοτείχου δύο παιχνίδια πιο λίγα. Αμφότεροι να τα κερδίσουν δεν γίνεται, αφού το ένα είναι το μεταξύ τους στην Ορεστιάδα το απόγευμα του Σαββάτου.

Συνεπώς θα πρέπει να συμβούν πράγματα και θαύματα για να χάσει τον τίτλο ο Ιπποκράτης, που θα επαναρχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με δυο ντέρμπι με την ΑΕ Διδυμοτείχου και τον Ατρόμητο Άβαντα, τις δυο από τις τρεις ομάδες που θεωρητικά διεκδικούν τον τίτλο από αυτόν. Αν τις κερδίσει, πιθανότατα να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση αμέσως μετά, αλλιώς θα πρεπει να περιμένει λίγο ακόμα.

Παρακάτω το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τους εναπομείναντες αγωνες του Ιπποκράτη και των άλλων τριών ομάδων που θεωρητικά έχουν ελπίδες διεκδίκησης του πρωταθλήματος (ο Ορέστης έχει να δώσει ένα παραπάνω ματς και η ΑΕ Διδυμοτείχου δύο):

1. Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης (45 βαθμοί): ΑΕ Διδυμοτείχου (εντός), Ατρόμητο Άβαντα (εντός), Έβρο Σουφλίου (εκτός), Ένωση Οινόης (εντός), Άρδα Καστανεών (εκτός), Θράκη Φερών (εντός).

2. Ορέστης Ορεστιάδας (34 βαθμοί): ΑΕΔ (εξ αναβολής εντός), Θράκη Φερών (εντός), ΑΟ Μαΐστρου (εκτός), Ατρόμητο Άβαντα (εκτός), Εθνικός Αλεξανδρούπολης (εντός), Ποντιακός Αλεξανδρούπολης (εκτός), ΑΟ Νεοχωρίου (εκτός).

3. Ατρόμητος Άβαντα (34 βαθμοί): ΑΟ Μαΐστρου (εντός), Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης (εκτός), Ορέστη Ορεστιάδας (εντός), Έβρο Σουφλίου (εκτός), Εθνικό Αλεξανδρούπολης (εντός), Ένωση Οινόης (εντός).

4. ΑΕ Διδυμοτείχου (32 βαθμοί): Ορέστης (εξ αναβολής εκτός), Εθνικός Αλεξανδρούπολης (εξ αναβολής εντός) Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης (εκτός), Έβρο Σουφλίου (εντός), Ένωση Οινόης (εκτός), Άρδας Καστανεών (εντός), Θράκη Φερών (εκτός), ΑΟ Μαΐστρου (εκτός).