Γ’ Εθνική: Χώρισαν με κοινή απόφαση των δύο πλευρών οι δρόμοι του Γιώργου Λίτσκα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Η πρόσφατη παρουσία του Γιώργου Λίτσκα στην Τραπεζούντα ως φιλοξενούμενος του κολλητού του Μανώλη Σιώπη ουσιαστικά ήταν η επιβεβαίωση μιας φημολογίας που είχε αναπτυχθεί τις προηγούμενες μέρες σχετικά με το μέλλον του Εβρίτη στο Παραλίμνιο.

Οι δρόμοι του Λίτσκα με την εκπρόσωπο των Σερρών στην Γ’ Εθνική έχουν χωρίσει εδώ και μερικές ημέρες, αλλά αυτό το διαζύγιο ήρθε με τρόπο φιλικό και την συναίνεση και των δύο πλευρών.

Ο Γιώργος Λίτσκας ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς το τελευταιο διάστημα και όλα έδειχναν ότι δύσκολα θα αγωνιζόταν ξανά αυτήν την σεζόν. Ετσι προς τιμήν του ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Απόλλωνα και λύθηκε το μεταξύ τους συμβόλαιο, ώστε ούτε αυτός να έχει υποχρέωση να μένει στις Σέρρες ούτε το Παραλίμνιο να επιβαρύνεται.

Ο 26χρονος (γεννημένος στις 16/6/95) υψηλόσωμος 1,87 φορ, φέτος είχε 2 γκολ με τους Σερραίους και τα δυο στο ματς με τον Ορφέα Ξάνθης και ταλαιπωρήθηκε από τρυαματισμούς. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τυχερό, Νίκη Απαλού, Πανθρακικό, Έβρο Σουφλίου, Καβάλα, Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης, Νέστο Χρυσούπολης, Τηλυκράτη Λευκάδας και ΑΕ Διδυμοτείχου.

Πλέον ο Γιώργος Λίτσκας θα ξεκουραστεί, θα κάνει αποκατάσταση και εφόσον όλα πάνε καλά και είναι υγιής, θα αναζητήσει τον νέο σταθμό στην καριέρα του από το καλοκαίρι. Μέχρι τότε πάντως, εκμεταλλεύθηκε την κατάταση για να κάνει ένα ταξιδάκι στο κολλητήρι του από το Τυχερό, τον Μανώλη Σιώπη, που είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στην Τουρκία.