Τελειώνει άμεσα ο Βούλιτς από τον ΑΟΞ – Σκέψεις να δοθούν τα κλειδιά σε πρώην προπονητή του Πανθρακικού

Παρελθόν από τον ΑΟΞ πριν καν συμπληρώσει… μήνα πρέπει να θεωρείται ήδη τόσο ο Κροάτης τεχνικός Ζόραν Βούλιτς όσο και ο Σκοπιανός βοηθός του Ζίκιτσα Τασέφσκι, μετά και την ήττα με 1-0 από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και το.. τέλος σε μεγάλο βαθμό της υπόθεσης πρωτιάς.

Οι ανακοινώσεις πρέπει να αναμένονται άμεσα, αλλά άμεσα θα πρέπει να τρέξει και η αναζήτηση αντικαταστάτη, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ξεκινήσει. Στα σκαριά της διοικητικής ομάδας φέρεται μάλιστα ήδη να βρίσκεται ένας έμπειρος Έλληνας προπονητής με θητεία στην Θράκη και παρελθόν στον Πανθρακικό, με αρκετά καλή γνώση των τεκταινόμενων στη Βόρεια Ελλάδα και εξαιρετική την περσινή σεζόν.

Την Παρασκευή αναμένεται η ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Ζόραν Βούλιτς και τον συνεργάτη του, αλλά το θέμα είναι αν θα υπάρξει άμεσα και η ανακοίνωση του διαδόχου, πάνω στον οποίο θα χτιστεί ο ΑΟΞ της νέας σεζόν. Στο παρελθόν η διοίκηση Πάπας έχει αποδείξει ότι δεν διαθέτει σε ανάλογες περιπτώσεις γρήγορα αντανακλαστικά, όπως όταν πέρυσι έδιωξε τον Πόποβιτς αλλά έμεινε μια εβδομάδα ακέφαλη μέχρι να έρθει ο Τέννες, αλλά και φέτος που ακόμα και μετά το τέλος Κεχαγιά η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς προπονητή!

Πάντως, το όνομα που έντονα ακούγεται βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Καυτανζόγλειο, και διατηρεί άριστη σχέση με πρόσωπο κομβικής σημασίας στην πυραμίδα του ΑΟΞ, το οποίο και φέρεται να έχει προτείνει στην διοίκηση αυτήν την λύση. Μια διοίκηση που βρέθηκε σύσσωμη στο γήπεδο την Πέμπτη, από τον Μπιλ Πάπας και τον Φάνη Ουζουνίδη μέχρι τον Ανδρέα Γκλαβίνη και την Λουίζα Αγκοστίνο, ενώ παρών ήταν και ο Τάσος Γιαμουρίδης.