Super League: Μαζί με Κασναφέρη στην Λαμία ο Σάκης Παντελίδης

Στην Λαμία μαζι με τον Τζιανλουκα Φέστα και Γιωργο Καζναφέρη, θα βρεθεί μετά από σχεδόν μια τετραετία ο Κατερινιώτης πρωην γυμναστής του Πανθρακικού, Άρη, Ηρακλή και άλλων ομάδων Σάκης Παντελίδης.

Ο Σάκης-Σταύρος Παντελίδη ήταν γυμναστής στην ομάδα της Κομοτηνής σε 2 θητείες, το 2010 αλλά και τη περίοδο από το 2014-2016 συνεργαζόμενος με τον Μάνουελ Ρόκα, τον Δημήτρη Ελευθερόπουλου και τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ενώ για χρόνια ήταν στο πλευρό του Σάββα Παντελίδη σε Ηρακλή, Αρη και Ατρόμητο.

Ο Σάκης Παντελίδης στην Λαμία συνεργάστηκε το 2017 με τον Μπάμπη Τεννέ με τον οποίο ήταν μαζί και στην ομαδα της Καλλονής.

Ο 44χρονος γυμναστής έχει έχει δουλέψει ακόμα και στις ομάδες του Παναιτωλικού, του Πανσερραϊκού, του Πλατανιά Χανίων, του Πιερικού, του Εθνικού Κατερίνης και του Αιγινιακού, ενω ταυτόχρονα ασχολείται εκτός της συγγραφής πάνω στην ειδικότητά του και με την διαδικτυακή πλατφόρμα του πάνω στην προπονητική.

Η ανακοίνωση της Λαμίας: Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 53χρονο Ιταλό προπονητή, Τζιανλούκα Φέστα.

Υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας μας αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κασναφέρης.

Άμεσοι συνεργάτες του νέου προπονητή κ. Φέστα είναι οι:
Θοδωρής Αντωνόπουλος – Βοηθός Προπονητής
Σάκης Παντελίδης – Γυμναστής
Miroslav Stojnic -Σέρβος Προπονητής Τερματοφυλάκων

Τους καλωσορίζουμε όλους και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.