Super League 2: Στην Ρόδο ο κολλητός του Γκάλη και πρώην προπονητής του Πανθρακικού

Στο πρόσωπο ενός δικού μας γνώριμου στην Θράκη του Γιάννη Χατζηνικολάου, που πέρασε από τον Πανθρακικό στην τελευταία του σεζόν στην Α’ Εθνική, βρήκαν στη Ρόδο τον αντικαταστάτη του Γιάννη Τάτση!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του xxsports.org ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ, του Εργοτέλη και του Πλατανιά μεταξύ άλλων Γιάννης Χατζηνικολάου αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρόδου η οποία δίνει μάχη για την παραμονή της στη Super League 2 και επιστρέφει στους πάγκους μετά από μια πενταετία.

Μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Γιάννη Τάτση από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, οι άνθρωποι της Ρόδου βρήκαν στο πρόσωπο του Γιάννη Χατζηνικολάου τον άνθρωπο που θα καθοδηγήσει τις προσπάθειες για παραμονή!

Οι συστάσεις φυσικά είναι περιττές για τον έμπειρο τεχνικός που τυγχάνει και καλός φίλος του Νίκου Γκάλη από την θητεια τους στον Άρη. Ο 57χρονος Σερραιος τεχνικός και μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου, στο παρελθόν έχει βρεθεί μεταξύ άλλων στον πάγκο του ΑΟΑΝ, του ΟΦΗ, του Εργοτέλη, του Πλατανιά, του Αιγάλεω του Ιωνικού, του Ηρακλή και του Άρη, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν εκπαιδευτής προπονητών της ΕΠΟ!