Παγκόσμιο μετάλλιο και στο ομαδικό μεικτό για τα αδέρφια Κορακάκη στο Κάιρο

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για την οικογένεια Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου προσθέτοντας ακόμα ένα μετάλλιο στις αποσκευές τους!

Στη διοργάνωση που φιλοξενείται στην Αίγυπτο, η Άννα και ο Διονύσης Κορακάκης συμμετείχαν στο μεικτό των 10μ αεροβόλου πιστολιού και αρχικά προκρίθηκαν στην τελική οκτάδα. Αγωνίστηκαν στον πρώτο γκρουπ – τετράδα και έδωσαν μεγάλη μάχη με το πανίσχυρο δίδυμο της Σερβίας Ζοράνα Αρούνοβιτς και Νταμίρ Μίκετς για τη θέση στον τελικό.

Οι Σέρβοι με συνολικό σκορ 50 έναντι 42,5 των αδελφών Κορακάκη πήραν την πρόκριση με το ελληνικό δίδυμο να μένει στην 3η θέση και να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία και δείχνει πως το δίδυμο είναι έτοιμο να διεκδικήσει και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς καθώς το μεικτό είναι στο Ολυμπιακό πρόγραμμα πλέον.

Όπως αναμενόταν το χρυσό μετάλλιο το κέρδισε η Σερβία επικρατώντας στον τελικό επί της Τουρκίας 17-9. Για την Αννα Κορακακη είναι το δευτερο μετάλλιο σε αυτήν την διοργάνωση, αφου ειχε πάρει το χρυσό μια μερα πριν στα 10 μέτρα πιστολι. Προπονητής των δυο αθλητών είναι φυσικά ο πατέρας τους Τάσος Κορακάκης, με την οικογένεια να κάνει για ακόμα μια φορά την Δράμα αλλά και όλη την ΑΜ-Θ υπερήφανες.