Πένθος στην Αναγέννηση Θαλασσιάς για την απώλεια του προέδρου της ΕΑΣ Ξάνθης Κωνσταντίνου Χατζηελευθεριάδη

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών ο εξαιρετικά δραστήριος και πολύ αγαπητός στην κοινωνία της Ξάνθης αγρότης και πρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης Κωνσταντίνος Χατζηελευθεριάδης, βυθίζοντας στο πένθος την τοπικη κοινωνία αλλά ιδίως της Θαλασσιάς από όπου καταγόταν αλλά και της τοπικης Αναγέννησης.

Για δεκαετίες υπηρέτησε το συνεταιριστικό κίνημα και υπήρξε ένας από τους στενούς συνεργάτες και φίλος του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκου Κοντού. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού Θαλασσιάς. Με αφορμή την εκδημία του, η Αναγέννηση Θαλασσιάς εξέδωσε την ακολουθη συλλυπητηρι ανακοινωση:

Κάποιοι άνθρωποι ενέπνευσαν και επηρέασαν θετικά την πορεία συνανθρώπων μας , πολύ περισσότερο απ´όσο κι οι ίδιοι μπορούσαν να φανταστούν…
Σημερα η οικογένεια της Αναγέννησης Θαλασσιας, αποχαιρετά έναν άντρα με βαθιά ανθρώπινη σκέψη, με πίστη στην δυνατότητες του ατομου , με αδιάκοπο πάθος για ζωή,εξέλιξη και προοδο. Έναν άνθρωπο που με τη συνολική του παρουσία στη δημόσια ζωή της τοπικής μας κοινωνιας συνέβαλε τα μέγιστα στη βελτίωση της.
Τον αποχαιρετούμε με θλίψη και τεράστιο σεβασμό ,εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, με την ευχή να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Αντίο Χατζηελευθεριαδη Κωνσταντινε.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, κοντά ρούχα και εξωτερικοί χώροι