Μια 11άδα tips για την αναμέτρηση του ΑΟ Ξάνθη με τoν ΑΟ Καβάλα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Ο ΑΟ Ξάνθη αντιμετωπίζει την Καβάλα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Όπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα από χρήσιμα στοιχεία για να παρακολουθήσετε διαβασμένοι την αναμέτρηση.

1. Η Ξάνθη προέρχεται από την ισοπαλία μέσα στον Θεσπρωτό, με πολλά διαιτητικά παράπονα και θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα, καθώς η Βέροια επικράτησε και του ΠΑΟΚ Β’ το Σάββατο και ξέφυγε στους 12 πόντους. Ο ΑΟΞ καίγεται για το τρίποντο για να ξαναπλησιάσει στους 9.

2. Η Καβάλα παραμένει στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς, ωστόσο είναι μια διαφορετική ομάδα από σε σχέση με τους ερασιτέχνες του α’ γύρου. Παρ’ όλα αυτά, προέρχεται από δύο ήττες με Καρδίτσα εκτός έδρας (1-0) και Πιερικό εντός (1-2).

3. Στον πρώτο γύρο η Ξάνθη με τον Νίκο Κεχαγιά στον πάγκο είχε κερδίσει 0-6 με σβηστές μηχανές, με τα γκολ να πετυχαίνουν οι Ιμπραΐμι (2), Γκινσάρι, Φαζός, Δημητριάδης και Πλατέλλας. Η Καβάλα μάλιστα είχε ξεκινήσει την αναμέτρηση με 10 παίκτες για… απίθανο λόγο.

4. Είναι η πρώτη φορά φέτος που η Ξάνθη δεν ανακοίνωσε την αποστολή της, σε μια προσπάθεια ενδεχομένως να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της μέχρι της τελευταία στιγμή, τακτική που ακολουθούν πολλοί προπονητές στην SL2.

5. Τον Βούλιτς μιμήθηκε και ο Νούρι, καθώς ούτε ο ΑΟΚ ανακοίνωσε μέχρι αυτη τη στιγμή την αποστολή του για την αναμέτρηση, πιθανότατα για τον ίδιο λόγο με την Ξάνθη.

6. Τέσσερις παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ των Καβαλιωτών έχουν παρελθόν στην Ξάνθη, οι δύο από αυτούς μάλιστα κατάγονται από την πόλη της Θράκης και έχουν αναδειχθεί ποδοσφαιρικά από τις ακαδημίες του ΑΟΞ. Όλα τα ονόματα με ένα κλικ εδώ.

7. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει μέχρι και τις 16:45 έξω από το γήπεδο στα Πηγάδια, καθώς αναμένεται αρκετός κόσμος και από τις δύο γειτονικές ομάδες, μετά την άρση των μέτρων με το 10%. Αναλυτικά, οι λεπτομέρειες από την ΠΑΕ.

8. Η αναμέτρηση είναι για άλλη μια φορά τηλεοπτική, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ 3, ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS.

9. Aπόλυτο φαβορί σύμφωνα με τους μπούκερς η Ξάνθη, με τον άσο να προσφέρεται στο 1.44. Η Ισοπαλία ποντάρεται στο 4.05, ενώ το διπλό των φιλοξενουμένων είναι στο 7.20.

10. Ο Μιχαήλ Ματσούκας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε στην αναμέτρηση της Ξάνθης στα Πηγάδια με την Καβάλα για την 21η αγωνιστική της Super League 2.

11. To υπόλοιπο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:
Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου
Ηρακλής – Τρίκαλα
Πανσερραϊκός – ΑΕΛ
Πιερικός – Αλμωπός Αριδαίας
ΑΟ Ξάνθη – Καβάλα
Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Βόλου(ΑΝΑΒΟΛΗ)
Σάββατο 26/2
Βέροια – ΠΑΟΚ Β’ 2-1
Ολυμπιακός Β’ – Απόλλων Λάρισας 0-1