Super League: Αποχαιρέτησαν με τρίποντο ανατροπής και χειροκρότημα οι έφηβοι του ΑΟΞ κόντρα στον Παναιτωλικό

Στην τρίτη θέση τερμάτισε η εφηβική ομάδα της Ξάνθης παρά και την ήττα του Αρη από τον ΠΑΟΚ με 1-0, που στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 της Super League κέρδισε με ανατροπή 2-1 τον Παναιτωλικό, κλείνοντας μια χρονιά με χαμόγελα αν και η απογοήτευση ήταν εμφανής στα παιδιά των Προδρομίτη και Δημητριάδη που θα μπορούσαν να είναι αυτοί στο φάιναλ φορ.

Η ομάδα του Αγρινιού στο 8′ άνοιξε το σκορ όταν από ωραία πάσα του Μωραίτη ο Καβαλλάρης με πλασέ έκανε το 0-1. Μετά το γκολ η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση έχοντας καλές στιγμές με προσπάθειες των Δεληγιαννίδη, Τσολακίδη, Γιαρμαντζίδη και Νικολαίδη με την ισοφάριση να έρχεται τελικά στο 72′ με κεφαλιά του Ντενίζ Θωμάι που σκόραρε και πάλι μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Δεληγιαννίδη. Στο 79′ η Ξάνθη έκανε την ολική ανατροπή με σουτ του Μπουτζικούδη μετά από ασίστ του Τσελεμπάκη.

Η Ξάνθη τερμάτισε με 39 βαθμούς, 42 είχε ο Άρης, ο ΠΑΟΚ 55, 32 ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η ομάδα του Παναιτωλικού 24 βαθμούς.

Διαιτητής οι Σάββας Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Βαγγέλη Σοφτά και Ιάκωβο Διονίδη της ΕΠΣ Θράκης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Προδρομίτης – Δημητριάδης): Νικολακούλης, Ανηπαρόπουλος (84′ Χωρινός), Ματζαρίδης (78′ Πιτσόλης) , Γουναρίδης, Θωμάι, Τσολακίδης, Μπουτζικούδης, Γιαρμαντζίδης(60′ Τηλαβερίδης), Δεληγιαννίδης, Νικολαίδης (60′ Τουλουμενίδης), Μεσόινης (60′ Τσελεμπάκης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Θεοδωσίου): Παπασωτήρης, Μόκκας (46′ Γιωτόπουλος), Γ. Μωραίτης, Μπόκωρος, Καπνιάρης, Τρομπούκης (77′ Βλαχοδήμος), Ραδός (90’Χισενάς), Γαλιάτσος, Καβαλλάρης, Κυριαζής, Μπρατσιώτης