ΕΠΣ Έβρου: Νέο μπαράζ επεισοδίων, κλήθηκαν περιπολικά της Αστυνομίας σε δύο αγώνες της Α’ Κατηγορίας

Νέο μπαράζ επεισοδίων είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα σε τουλάχιστον δύο γήπεδα της Α’ Κατηγορίας να κληθούν περιπολικά της Αστυνομίας.

Τα πιο σημαντικά γεγονότα τα είχαμε στην Ορεστιάδα, στην αναμέτρηση της Ένωσης Οινόης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που έληξε με νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα με 2-1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περίπου στο 87ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων ως οφσάιντ. Κατόπιν αυτού, φίλαθλος της Οινόης μπήκε στο γήπεδο και κινήθηκε απειλητικά προς τον επόπτη Δαλαμπούρα. Ο διαιτητής Κεσούδης διέκοψε τον αγώνα, με παρέμβαση των ψυχραιμότερων και κυρίως της διοίκησης των γηπεδούχων ηρέμισαν τα πράγματα (φωτο από την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από το tvthrakiotis), το ματς ξανάρχισε αλλά ο διαιτητής σχεδόν αμέσως το έληξε χωρίς να κρατηθούν ουσιαστικά καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα αμέσως μετά να υπάρξει νέα μεγάλη ένταση. Στο γήπεδο έσπευσαν μάλιστα δύο περιπολικά της Αστυνομία, για να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Την ώρα ωστόσο που η Αστυνομία είχε σπεύσει στο γήπεδο της Οινόης, πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχτηκε κλήση για να πάει περιπολικό και στο γήπεδο των Καστανιών, όπου διεξήχθη το τοπικό ντέρμπι του Άρδα με τον Ορέστη Ορεστιάδας, το οποίο ανέδειξε ισόπαλες με σκορ 1-1 τις δυο ομάδες. Ωστόσο τελικά οι πληροφορίες λένε ότι δεν πήγε, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό με δεδομένο ότι δύο ήταν απασχολημένα στο γήπεδο της Οινόης και κρίθηκε ότι τα εκεί περιστατικά ήταν σοβαρότερα.