Σημαντική μεταγραφή του Βαλάντη Ματζαρίδη από τον Ορφέα Στρύμης στην Κ19 του ΑΟΞ

Ξεκινά σε δέκα μέρες το πρωτάθλημα εφήβων της Super League 2 και όπως έγινε γνωστό, στην ομάδα του ΑΟΞ που θα λάβει μέρος σε αυτό θα μετέχει και ένας νεαρός αθλητής που μέχρι πριν ένα μήνα φορούσε την φανέλα του Ορφέα Στρύμης και αγωνιζόταν στην ΕΠΣ Θράκης.

Ο λόγος για τον Βαλάντη Ματζαρίδη, που είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες του Ορφέα Στρύμης που αποχώρησν από την ομάδα κατά την διάρκεια της τελευταίας μεταγραφικής περιόδου.

Οι άλλοι τρεις είναι ο Κωνσταντίνος Φράγκατζης ο οποίος μεταγράφηκε στην ομάδα της Δόξας Γρατινής, ο Βολκάν Αλή που πήγε στην ομάδα του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και ο Ισμαήλ Γιακούπ που μετακινήθηκε στην ομάδα του Α.Ο. Μύστακα.

«Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία και μακριά από τραυματισμούς!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ορφέας Στρύμης.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ OIVEVR GVOVA Ματζαρίδης Βαλάντης K19 A.O. Ξάνθης Βολκάν Α‘λή Σπάρτακος GIVOVR Φράγκατζης Κων/νος Δόξα Γρατινής Καλή Επιτυχία! Γιακούπ Ισμαήλ A.O. Μύστακα ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ"