Γ’ Εθνική: «Δύσκολο να προλάβουμε να σωθούμε αλλά δεν θα καταθέσουμε τα όπλα» δίνει το σύνθημα ο Μπάμπης Χατζημεστής

Ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπης Χατζημεστής δεν προτίθεται να καταθέσει εύκολα τα όπλα, παρά την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του.

Πέρυσι οδήγησε την ομάδα του στην μεγαλύτερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Super League 2 (έτερον εκάτερον αν δεν την αποδέχθηκε για οικονομικούς λόγους). Φέτος ωστόσο μια σειρά από ατυχίες την έχουν οδηγήσει με το ένα πόδι στον υποβιβασμό.

Ο Μπάμπης Χατζημεστης ακόμα και πριν την ήττα από τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα ήταν ρεαλιστής. Δήλωνε ότι παρά τις συνεχείς επιτυχίες των προηγούμενων τριών αγωνιστικών, παρέμενε δύσκολη για την ομάδα του η υπόθεση της παραμονής με δεδομένη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ωστόσο διευκρινίζει ότι ο Ορφέας δεν προτίθεται να καταθέσει τα όπλα και θα παλέψει για τις όποιες πιθανότητες έχει να παραμείνει στην κατηγορία, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ορφέας Ξάνθης είναι έξι βαθμούς μακριά από την γραμμή της σωτηρίας και έχει να αγωνιστεί ως το τέλος του πρωταθλήματος με Αναγέννηση Πλαγιάς (εκτός), Νέστο Χρυσούπολης (εκτός), Μέγα Αλέξανδρος Ορφανίου (εντός), Απόλλωνα Παραλιμνίου (εκτός), Εθνικό Σοχού (εντός) και Θερμαϊκό Θέρμης (εκτός).