Επιβεβαίωση ThrakiSportS: H σύντροφος του Μπιλ Πάπας νέο μέλος στο ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη!!!

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του ThrakiSportS και μετά το πράσινο φως από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έγινε γνωστό επισήμως το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη.

Το νέο ΔΣ είναι πενταμελές και περιλαμβάνει τέσσερα παλιά μέλη και ένα νέο. Ουσιαστικά, σε σχέση με το επταμελές που ορίστηκε τον Οκτώβριο του 2020 έχουν πλέον και επισήμως αποχωρήσει ο μέχρι πρόσφατα διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τάσος Γιαμουρίδης και τα μέλη Σοφία Ψωμά και Μάκης Τζάτζος.

Τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει ο ίδιος ο Μπιλ Πάπας, που διατηρεί και το αξίωμα του προέδρου και φυσικά είναι ο ουσιαστικος ιδιοκτήτης της ομάδας (κατέχει το 99% της ιδιοκτήτριας εταιρείας). Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί ότι ο Μπιλ Πάπας (Βασίλης Παπαδημητρίου στα επίσημα έγγραφα) είναι το μόνο εκτελεστικό μέλος στο νέο ΔΣ.

Αντιπρόεδρος παραμένει ο Φάνης Ουζουνίδης, που διατηρεί τα καθήκοντα του νομικού συμβούλου. Μη εκτελετά μέλη παραμένουν οι Χρήστος Καραγκιοζέλης και Ανδρέας Γκλαβίνης, ενώ στο ΔΣ new entry είναι μια γυναίκα, η είσοδος της οποίας είναι σίγουρο ότι προκαλεί μεγάλη αίσθηση. Ο λόγος για την Λουίζα Αγκοστίνο, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα απο την Αυστραλία αποτελεί την σύντροφο του Μπιλ Πάπας, η οποία ήρθε μαζί του στην Ελλάδα μετά το ξέσπασμα της υπόθεσης με τις εκεί τράπεζες.

Η Αγκοστίνο είναι η γυναίκα – έκπληξη που έχει φωτογραφίσει το ThrakiSportS από τον περασμένο Δεκέμβριο ότι εισέρχεται στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη, μετά την παραίτηση της Σοφίας Ψωμά. Το ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νέου ΔΣ στις αρμόδιες αρχές, η Λουίζα Αγκοστίνο εμφανίζεται μάλιστα να είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης, να έχει ελληνικό Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας αλλά και να διαθέτει ελληνικό Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Αυστραλία, η Αγκοστίνο έχει βρεθεί στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών της Αυστραλίας μετά τις καταγγελίες από τις τράπεζες, για το ενδεχόμενο να έχει γίνει αποδέκτης χρημάτων που αποκτήθηκαν από τον Μπιλ Πάπας με «απατηλό» τρόπο. Ήταν η στενότερη συνεργάτης του Πάπας στις επιχειρήσεις του στην Αυστραλία και φέρεται να έφυγε από την χώρα για την Ελλάδα, την ώρα που σύμφωνα με όσα ήταν γνωστά τότε, είχε αναλάβει να κανονίσει τα διαδικαστικά για την επιστροφή του Μπιλ Πάπας στην Αυστραλία.

Το καλοκαίρι, λίγο μετά από τις αποκαλύψεις, φωτορεπορτάζ της Australian Financial Review αποκάλυψε ότι η Αγκοστίνο απολάμβανε τις διακοπές της στο πλευρό του Μπιλ Πάπας σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης, ενώ έχει θεαθεί στο πλευρό του και σε ορισμένες από τις εμφανίσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας στο γήπεδο, όπως αυτή της 1ης αγωνιστικής στο γήπεδο του Πιερικού (κεντρική φωτο).

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής και με βάση την απόφαση τη τελευταίας Γενικής Συνέλευσης λήγει στις 13 Δεκεμβρίου του 2023.