Κύπελλο Ελλάδας: Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε από τον ανώτερο Μίλωνα η ΑΕ Κομοτηνής και αποκλείστηκε από τη συνέχεια

Το πάλεψε η ΑΕ Κομοτηνής, πραγματοποιώντας μια γεμάτη εμφάνιση απέναντι στον Μίλωνα, ο οποίος ήταν όμως ανώτερος και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μίλωνας ξεκίνησε εξαιρετικά στο πρώτο σετ, καθώς προηγήθηκε με 2-6, με την ΑΕ Κομοτηνής να μαζεύει γρήγορα το σκορ και να μειώνει σε 7-8 με λάθος του Μίλωνα. Ο Μίλωνας διατηρούσε τη διαφορά στο σκορ με καλές επιθετικές επιλογές ενώ οι Ναζαρένο, Αρμπυρός και Ματέους, προσπαθούσαν να κρατήσουν την ΑΕ Κομοτηνής σε απόσταση αναπνοής, μέχρι το 15-17, όπου ο Μίλωνας ξέφυγε στο 15-21, κάνοντας το 0-1 με 16-25.

Η ΑΕ Κομοτηνής παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ανέβασε την απόδοση της και βρέθηκε να προηγείται με 5-3, με τον Μίλωνα να ανατρέπει το σκορ για το 9-10, ενώ με μπλοκ του Κυριακίδη η ΑΕ Κομοτηνής έκανε νέο προσπέρασμα για το 14-12. Ο Μίλωνας κατάφερε να ροκανίσει τη μικρή διαφορά, έκανε το 16-16, παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα με 16-17. Οι φιλοξενούμενοι με καλές επιθετικές επιλογές έστειλαν το σκορ στο 20-24, με τους γηπεδούχους του Ηλία Κρεούζη, με επίθεση του Ναζαρένο και λάθος του Μίλωνα να μειώνουν σε 22-24, με τον διαγώνιο του Μίλωνα, Καισλασάλο, να δίνει την επιθετική λύσει για το 22-25 και το 0-2.

Ίδια εικόνα του δεύτερου σετ είχε και το τρίτο σετ, με την ΑΕ Κομοτηνής να μπαίνει καλά στο σετ και με επιθετική αιχμή τους Αρμπυρό και Ματέους κατάφερε να προηγηθεί με 5-3. Ο Μίλωνας αντέδρασε και έφερε τούμπα το σκορ, προηγήθηκε με 9-10 και με τον Σπυριούνη στο σερβίς εκτόξευσε το σκορ στο 11-18. Ο Μίλωνας πίστεψε ότι το σετ τελείωσε με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την χαλάρωση των φιλοξενούμενων, κάνοντας το σκορ 16-20 και 23-20, αλλά ένα μπλοκ και ένας άσος του Μίλωνα έκανε το 0-3 με 20-25 για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία πήρε την πρόκριση τα προημιτελικά του θεσμού.

Τα σετ: 16-25, 22-25, 20-25

ΑΕ Κομοτηνής (Ηλίας Κρεούζης): Σκαρλατίδης, Ναζαρένο, Ματέους, Ζαϊμης, Κυριακίδης, Άρμπυρος/ Πετρίδης (λ), Χατζόπουλος (λ)
Μίλων (Ηλίας Ψάρας): Χανδρινός, Σπυριούνης, Ούρτσεβιτς, Μπραίαν, Ματσιει, Καισλασάλο/ Βελούδης (λ)