Εγκρίθηκαν από την ΕΕΑ οι αλλαγές στη σύνθεση του Δ.Σ της ΠΑΕ Ξάνθη – Αντίστροφη μέτρηση για τις ανακοινώσεις

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πριν δύο εβδομαδες εκτίμησε οτι ο Μπιλ Πάπας παραμένει κύριος των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη και στην τελευταία της συνεδρίαση την Τετάρτη ενέκρινε και την νομιμότητα της τελευταίας ΓΣ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για να αλλάξει επιτέλους και επίσημα το διοικητικό σχήμα, μετά και την αποχώρηση του Τάσου Γιαμουρίδη από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Σε εκείνη την ΓΣ αποφασίστηκε το νέο ΔΣ αλλά και η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας.

Σε σχέση με το ΔΣ που είχε εκλεγεί τον Οκτώβριο του 2020 έχουν ακόμα αποχωρήσει από μέλη, πέραν του Γιαμουρίδη, η Σοφία Ψωμά και ο Μάκης Τζάτζος, ενώ αναμένεται όπως έχει γράψει το ThrakiSportS μια είσοδος έκπληξη (με άρωμα γυναίκας).

Πλέον, έχοντας και την σφραγίδα της ΕΕΑ, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του νέου ΔΣ που τρέχει την ΠΑΕ Ξάνθη από τα μέσα Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά, το σχετικό δελτίο Τυπου της ΕΕΑ αναφέρει:

1. Αίτηση του αθλητή Νικολάου Μπουτζίκου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΝΕΑ ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

2. Αίτηση του αθλητή Κων/νου Καμπέρη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

3. Αίτηση του αθλητή Ogmundur Kristinsson (Ογκμουντουρ Κριστινσον) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

4. Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων της από 14.12.21 Γ.Σ.
της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ.
ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ