Από τον Ερμή στον Ηρακλή ο Θανάσης Κυριαλάνης!

Μετά από ένα εξάμηνο και στον Ερμή Αραδίππου του Γιάννη Κατσαρού και Γιάννη Γκούμα στην Κύπρο, στην Ελλάδα επιστρέφει ο Θανάσης Κυριαλάνης.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος (γεννημένος στις 9/9/1999) μπακ ο οποίος έχει πλούσιες παραστάσεις παρά την ηλικία του από το ελληνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσει στον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου Ηρακλή Λάρισας του Δημήτρη Χασομέρη, που ωστόσο είναι τραυματίας και φέτος δεν θα αγωνιστούν ως συμπαίκτες.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Λάρισας: Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει την μεταγραφή του αριστερού μπακ Θανάση Κυριαλάνη. Ο Κομοτηναίος ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, ενώ έχει και 5 συμμετοχές στη Football League και στο Κύπελλο Ελλάδος με την ομάδα της Κομοτηνής. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την Κ20 του ΠΑΟΚ, τον Εργοτέλη, την Νίκη Βόλου, τον Αγροτικό Αστερα, Τρίγλια, Πανθρακικό, Νίκη Αγκαθιάς την ΑΕΠ Κοζάνης ενώ το 1ο εξάμηνο της χρονιάς αγωνίστηκε στην Κύπρο για τον Ερμή Αραδύππου.

Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιής και να βοηθήσει τον Ηρακλή στους στόχους του. Στη φώτο με το μέλος του Δ.Σ. του Ηρακλή και εκπρόσωπο ποδοσφαιριστών Κο Θάνο Παπαγεωργίου.