Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου: Οι επιδόσεις και οι κατατάξεις των αθλητών από την Θράκη στα Τρίκαλα

Η 5η θέση από τον Αγγελο Τακο της Ολυμπιάδας Κομοτηνης ηταν η σημαντικοτερη θρακιωτικη στιγμη στο Πανελληνιο Πρωταθλημα Ανωμάλου Δρομου, που διεξηχθη και φετος στα Τρικαλα. Ωστοσο δεν ηταν η μονη θρακιωτικη συμμετοχη.

Στα 10 χιλιόμετρα των ανδρών, δευτερος τερμάτισε ο πρώην αθλητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και νυν του Παναξιακού Μάρκος Γκούρλιας, τερματίζοντας σε 29 λεπτά και 19 δευτερολεπτα. Πρώτος ήταν ο Μάριος Αναγνωστου της Αναγέννησης Λαμίας με 29:03.

Στην 7η θέση ηταν ο νικητης του Αυθεντικου Μαραθωνιου Κώστας Γκελαούζος του Παναθηναϊκού, ενώ 9ος τερμάτισε ο Αλεξανδρουπολίτης πρωταθλητής της Μυκόνου Δημος Μαγγινας, τρέχοντας την απόσταση σε 31 λεπτά και 22 δευτερολεπτα.

Στην 38η θέση τερματισε ο Κομοτηναιος Γιαννης Τοροσιάν τερματιζοντας ε 34:23, ενώ αν και ειχαν δηλωθει δεν εντοπίζεται κατάταξη για τους Βασίλη Γκορόγια του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης με Γιώργο Μανδράκο του Ρήσσου Κομοτηνής.

Στα 3 χιλιομετρα κορασίδων την 44η θέση κατέλαβε η Ραφαηλία Τουραντζίδου του Διομήδη Ξάνθης, τερματίζοντας σε χρονο 12 λεπτών και 06 δευτερολέπτων. Συνολικα τερματισαν 79 αθλητριες σε αυτην την ηλικιακη κατηγορια, μεταξυ αυτων δεν ηταν και η Ανδριανα Τουμπακη του Διομηδη Ξανθης, που επισης ειχε δηλωθει.