Τιμήθηκαν, έριξαν 4άρα και… γράφουν ιστορία στην Τουρκία Σιώπης και Μπακασέτας!!!

Η Τραμπζονσπόρ στην οποία αγωνίζονται ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης και ο Τάσος Μπακασέτας θα χάσει τον τίτλο στην Τουρκία, μόνο αν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Οι δυο τους ήταν για μια ακόμα φορά βασικοί στο εκτός έδρας ματς με την πρώην ομάδα τους, την Αλάνιασπορ. Ο Εβρίτης έπαιξε σε όλο το ματς, ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας αντικαταστάθηκε στο 85’ όταν όλα είχαν κριθεί.

Ο σύλλογος της Τραπεζούντας στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής έφυγε με το εντυπωσιακό 0-4 από την έδρα της Αλάνιασπορ κι έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το έβδομο στην ιστορία της ομάδας και πρώτο από το 1984 κι έπειτα!

Στον Πόντο περιμένουν 38 χρόνια αυτή τη στιγμή και τα δύο ελληνόπουλα όλα δείχνουν ότι θα γράψουν ιστορία. Βλέπετε, η Τραμπζονσπορ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 63 βαθμούς και απολογισμό 19 νίκες, 6 ισοπαλίες, 1 ήττα, ενώ η δεύτερη Κόνιασπορ  σε 25 αγώνες έχει 49 βαθμούς.

Η Τραμπζονσπόρ νίκησε σημειώνοντας όλα τα γκολ στο πρώτο μέρος με τους Ενγουακαέμε (5’, 26), Κορνέλιους (36’), Τοκόζ (39’). Πριν το παιχνίδι, οι Σιώπης και Μπακασέτας βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο της Αλάνιασπορ.