Με πρόεδρο Χατζημεστή για άλλη μια διετία ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΑΟΞ! Η κατανομή των αξιωμάτων στο νέο ΔΣ

Μπορεί ο Μπάμπης Χατζημεστής ακόμα και μετά την επανεκλογή του στο ΔΣ του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΟΞ να δήλωνε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του “παντρεμένο” με την καρέκλα του προέδρου και να πρόσθετε ότι η θέση είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί, ωστόσο στην πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ όλοι υποστήριξαν ότι δεν υπάρχει καταλληλότερο πρόσωπο για να ηγηθεί του συλλόγου και τη νέα διετία.

Ετσι, μετά τις εκλογές της περασμένης εβδομάδας, το βράδυ της Παρασκευής έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ για την κατανομή των αξιωμάτων και αποφασίστηκε να συνεχίσει στην προεδρία ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης.

Αντιπρόεδροι αναλαμβάνουν οι Παναγιώτης Μοσχίδης και Γιώγος Μαραντάς, γραμματέα ο Σπύρος Τσίμπλας και ταμίας ο Σάκης Καρασερίδης. Ο Γιάννης Δημητριάδης ανέλαβε υπεύθυνος επικοινωνίας κι ο Νικος Κριεζής υπεύθυνος αθλητικού τμήματος, ενώ χωρίς εξειδικευμένες αρμοδιότητες είναι τα μέλη Παναγιώτης Καμαράκης και Αντώνης Μαζάνης.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΟΞ Ξάνθη 19 Φεβρουαρίου 2022 Τηλ.Επικοινωνίας 6932451592 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μετά από την συνεδρίαση του Δ.Σ του συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε 18-02-2022 σας γνωστοποιούμε τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών ως ακολούθως: Πρόεδρος: ΧΑΤΖΗΜΕΣΤΗΣ Μπάμπης Î' Αντιπρόεδρος: ΜΟΣΧΙΔΗΣ Παναγιώτης ÎÎ Αντιπρόεδρος: ΜΑΡΑΝΤΑΣ Γεώργιος Γενικός Γραμματέας: ΤΣΙΜΠΛΑΣ Σπυρίδων Ταμίας: ΚΑΡΑΣΕΡΙΔΗΣ Αθανάσιος Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Ιωάννης Υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος: ΚΡΙΕΖΗΣ Νικόλαος Μέλος: ΚΑΜΑΡΑΚΗΣ Παναγιώτης Μέλος: ΜΑΖΑΝΗΣ Αντώνιος"