Τρελαμένοι με τον Σιώπη οι Τούρκοι, τον βάφτισαν… Νγκολό Καντέ!

Πρωτάθλημα Αγγλίας με την Λέστερ, πρωτάθλημα Αγγλίας με την Τσέλσι, Champions League με την Τσέλσι και Μουντιάλ με την Εθνική Γαλλίας είναι μερικά από τα κατορθώματα ενός από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο, που ακούει στο όνομα Νγκολό Καντέ!

Το «πολυεργαλείο» μπορεί να ανήκει στην Τσέλσι, ωστόσο οι φίλοι της Τραμπζονσπόρ φάινεται να έχουν βρει τον δικό τους… Καντέ, στο πρόσωπο του Εβρίτη μέσου Μανώλη Σιώπη.

Εδώ και αρκετό καιρό οι φίλοι της Τραμπζονσπόρ φαίνεται να του έχουν κολλήσει αυτό το παρατσούκλι, κυρίως από τις σωματικές ομοιότητες αλλά και την φιλοσοφία του παιχνιδιού με την «σκυλίσια» άμυνα και τον εκτοπισμό των αντιπάλων επιθετικών.

Οι συγκρίσεις και οι… πλάκες στα σόσιαλ μίντια φούντωσαν ακόμα παραπάνω μετά την τεράστια νίκη τίτλου κόντρα στην 2η Κόνιασπορ και το +12 στον βαθμολογικό πίνακα, με τον Εβρίτη να φαίνεται πως το διασκεδάζει, καθώς είναι κοντά στο όνειρο και την κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος με την ομάδα της Τραπεζούντας για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια!