Europa League: Νέα ευρωπαϊκή διάκριση για τον Γιώργο Αθανασιάδη (+video)

Η χθεσινή αγωνιστική του Europa League είχε και ελληνικό ενδιαφέρον. O Γιώργος Αθανασιάδης βρέθηκε στη λίστα με τις 5 καλύτερες αποκρούσεις της βραδιάς.

Οι καλύτερες αποκρούσεις στο Europa League έχουν ελληνικό ενδιαφέρον. Οι πρώτοι αγώνες των πλέι οφ για τη φάση των 16 της διοργάνωσης ολοκληρώθηκαν και τα βλέμματα έκλεψε ο Έλληνας τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης.

Ο 28χρονος πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού αγωνίζεται ως δανεικός στην Σέριφ Τίρασπολ από την ΑΕΚ και εχθές πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες αποκρούσεις της αγωνιστικής.

Ο Αθανασιάδης έπιασε εντυπωσιακά το σουτ του Μούρα στα τελευταία λεπτά του αγώνα κόντρα στην Μπράγκα και κατάφερε να βρεθεί στο top 5 των καλύτερων αποκρούσεων.

Μία ακόμη διάκριση για τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός κόντρα στους Πορτογάλους, κρατώντας απαραβίαστη την εστία της Σέριφ στη νίκη της με 2-0.

Τέλος τη φετινή χρονιά ο Αθανασιάδης μετρά μόλις 14 γκολ παθητικό σε 26 αναμετρήσεις και στην ΑΕΚ “τρίβουν” τα χέρια τους με τις επιδόσεις του στη Μολδαβία.