Europa League: Μπροστά σε περίπου 40 Θρακιώτες ηττήθηκε ο Ολυμπιακός από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο με ανατροπή

Την ήττα με 2-1 από την Αταλάντα γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο, στο πλαίσιο του πρώτου επαναληπτικού των play offs του Europa League.

Στο πλευρό του βρέθηκαν περίπου 40 Θρακιώτες φίλοι του από τους 1000 συνολικά των Πειραιωτών, που ταξίδεψαν και από τους τρεις νομούς, για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας κόντρα στην πολύ ισχυρή Αταλάντα.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν μάλιστα να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 16′, όταν ο Τικίνιο με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ για το 0-1.

Ο Ολυμπιακός πήγε για το υπέρ του σκορ στα αποδυτήρια, αλλά συνέχισε πολύ παθητικά στο β’ μέρος και το πλήρωσε μέσα σε ένα δίλεπτο, με παρόμοιο τρόπο από τον ίδιο παίκτη.

Ο Τζιμσίτι στο 61′ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους σε 1-1 με ωραία κεφαλιά από κόρνερ, ενώ στο 63′ ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την περιοχή και πάλι από κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Το σκορ αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες στη ρεβάνς του Καραϊσκάκης, με τους Ιταλούς να έχουν το προβάδισμα, αλλά τον Ολυμπιακό να έχε κάθε δικαίωμα να πιστεύει στην πρόκριση.