Αποχωρεί ως ο μακροβιότερος προπονητής 15ετίας του Άρη ο Μάντζιος! Ξεκίνησε και τελείωσε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μόνο η έκδοση επίσημης ανακοίνωσης απομένει για να επικυρωθεί το τέλος της συνεργασίας του Άρη με τον Άκη Μάντζιο.

Μιας κοινής πορείας η οποία κράτησε 17 μήνες, στοιχείο το οποίο καθιστά πρώην προπονητή του Πανθρακικού μακροβιότερο προπονητή της ομάδας σε βάθος τουλάχιστον 15 ετών. Με αφετηρία δηλαδή το καλοκαίρι του 2006 και τον ερχομό του Γκιγέρμο Όγιος.

Είναι χαρακτηριστικό επίσης το γεγονός ότι το όνομα του 53χρονου τεχνικού μπαίνει σε μια λίστα στην οποία βρίσκονται ήδη βρίσκονται 22 προπονητές εκ των οποίων οι πέντε είχαν υπηρεσιακό ρόλο, οι οποίοι εργάστηκαν στον Άρη από το 2006 σε επίπεδο Super League! Ο Άκης Μάντζιος μέτρησε μεγαλύτερο διάστημα παραμονής στον πάγκο του Άρη ακόμη και από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ ο οποίος προσελήφθη τον Νοέμβριο του 2009 και αποχώρησε τον Γενάρη του 2011 μετρώντας 14 μήνες συνεργασίας.

Επίσης, ο Μάντζιος μετρά τα περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλον προπονητή καθώς κοούτσαρε τον Άρη σε 66 αγώνες με ρεκόρ 30 νίκες, 17 ισοπαλίες και 19 ήττες. Ένα ακόμη ιδιαίτερο στοιχείο είναι ότι ο έμπειρος τεχνικός έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη στην εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα τέλη του Σεπτέμβρη του 2020 και η συνεργασία του με τους «κίτρινους» ολοκληρώθηκε και πάλι έπειτα από παιχνίδι με την ομάδα των Ιωαννίνων.