Δεν επιθυμεί να γίνει «ισόβιος» πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΟΞ ο Μπάμπης Χατζημεστής αλλά…

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο FreshCo η διαδικασία των εκλογών του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΟΞ και αναδείχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο, με αρκετά νέαμέλη να εκλέγονται στο ΔΣ του.

Ενώ ωστόσο είναι κοινό μυστικό ότι θα συνεχίσει στην προεδρία ο Μπάμπης Χατζημεστης, ο ίδιος έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να αποχωρήσει από την προεδρία δίνοντας τόπο στα… νιάτα.

Εχοντας ως αρχικό στόχο να εμπλακούν πιο νέοι άνθρωποι στα διοικητικά του Συλλόγου Παλαιμάχων, ο ίδιος δηλώνει ότι δεν θεωρεί ότι έχει… παντρευτεί την θέση του προέδρου και οφείλει να μείνει ισόβια σε αυτήν την θέση.

Ωστόσο έχει την αμφιβολία του και αυτός αν τα νέα παιδιά θα τρέξουν με τον ίδιο ζήλο που ο ίδιος τρέχει για τον ΑΟΞ και την σχέση της παρούσας ομάδας με το παρελθόν και την ιστορία της, αλά και με την πόλη και τους κατοίκους της.

Γεγονός είναι ότι η αποξένωση που δείχνει να υπάρχει τελευταία προκαλεί προβληματισμό και ο Χατζημεστής θεωρεί ότι για αυτό δεν φταίει μόνο μία πλευρά. Για αυτό και υποστηρίζει ότι είναι χρέος του Συλλόγου Πλαιμάχων να είναι κοντά στην πρώτη ομάδα, την όποια διοίκηση τρέχει τον σύλλογο και στις δραστηριότητές της.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος ο Χατζημεστής δηλώνει πρόθυμος να αποχωρήσει από την προεδρία του Συλλόγου Παλαιμάχων, εφόσον βρεθεί κάποιος από τη νέα γενιά που εισήλθε στο ΔΣ με θέληση και όρεξη να τρέξει. Μόνο βέβαιο ωστόσο δεν είναι κάτι τέτοιο, για αυτό και οι περισσότεροι εκτιμούν ότι θα παραμείνει άλλη μια διετία στην προεδρία.

Εντός των προσεχών ημερών πάντως το νεοεκλεγέν ΔΣ αναμένεται να συγκεντρωθεί προκειμένου να καθοριστούν οι αρμοδιότητες κάθε μέλους και να εκλεγεί το προεδρείο του, οπότε και θα ξεκαθαρίσει αν ο νέος πρόεδρος θα είναι πραγματικά ένας «ωραίος νέος» ή… ο παλιός που «έτσι κι αλλιώς είναι… αλλιώς» και δεν θα εγκαταλείψει ποτέ, από όποια θέση, τον Σύλλογο.