Μια 11άδα tips για την αναμέτρηση του ΑΟ Ξάνθη με τον Πιερικό (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Ο ΑΟ Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Πιερικό στα Πηγάδια για την 18η αγωνιστική και 1η του β’ γύρου στον Βόρειο όμιλο της Super League 2.

Όπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα από χρήσιμα στοιχεία για να παρακολουθήσετε διαβασμένοι την αναμέτρηση.

1. Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο ΑΟΞ μετά το αναπάντεχο στραβοπάτημα και το 0-0 με τον Πανσερραικό στα Πηγάδια για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική. Ο ΑΟΞ στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και μόλις 1 νίκη στο 5-2 με την Καρδίτσα, ψάχνοντας το restart στην έναρξη του β’ γύρου.

2. Ο Πιερικός έχει να παίξει από τις 2 Φεβρουαρίου και το εντός έδρας 2-2 με τον Ηρακλή. Η τελευταία του νίκη ήταν στις 23 Ιανουαρίου με 1-0 επί του Απόλλωνα Πόντου, ενώ στο μεταξύ ακολούθησαν η ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες (1-1) και η ήττα από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα (2-0).

3. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από το τρίποντο για τον ΑΟΞ, καθώς η Βέροια κατάφερε να κερδίσει τον Αλμωπό Αριδαίας με 1-2 στην χθεσινή αναμέτρηση (12/2), ξεφεύγοντας με 10 βαθμούς από τον τρίτο ΑΟΞ, που θέλει τη νίκη με τους Κατερινιώτες για να ξαναπλησιάσει στους 7. Στη 2η θέση η ΑΕΛ με 33 πόντους, ενώ στην 4η είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας με 25, έχοντας δώσει μόλις 12 παιχνίδια.

4. Με τρεις βασικές απουσίες ανακοίνωσε την αποστολή του ο Ζόραν Βούλιτς, που έχει όμως στη διάθεσή του τον Παπάζογλου που επέστρεψε μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Οι επιλογές του με ένα κλικ εδώ.

5. Χωρίς τον περσινό παίκτη του ΑΟΚ Θανάσα Παντελιάδη θα παραταχθεί στα ηγάδια ο Πιερικός, για να διεκδικήσει με όσες πιθανότητες έχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Κανονικά στην αποστολή του Βαζάκα ο Κομοτηναίος Θανάσης Ντίνας, που επίσης φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΞ την περσινή σεζόν στη δεύτερη θητεία του με την ομάδα.

6. Υπήρχαν και εξωαγωνιστικές εξελίξεις για την ομάδα της Ξάνθης,καθώς καθαρή είναι η ΠΑΕ σύμφωνα με την ΕΕΑ. Δεν υπάρχει καμία παράνομη μεταβίβαση των μετοχών – και άρα ανήκει στον Μπιλ Πάπας – και δεν προκύπτει μέχρι στιγμής παράνομος τρόπος απόκτησης χρημάτων με τα οποία έχουν γίνει οι αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων.

7. Υπέρ της Ξάνθης η προϊστορία με τον Πιερικό στην Θράκη με το ιστορικό 8-2 του 1993 να αποτελεί σημείο αναφοράς.

8. H έχει τηλεοπτική κάλυψη από το ERTSPORTS, μέσω της πλατφόρμας της ERTFLIX, ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το ThrakiSportS όπως σε κάθε παιχνίδι, με ενημέρωση και στα παιχνίδια που που ξεκινούν στις 15:00.

9. Απόλυτο φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές ο ΑΟΞ, με τον άσο να πληρώνει μόλις στο 1.23. Η ισοπαλία είναι αρκετά πιο ψηλά με απόδοση 5.30, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων είναι στο 12.50.

10. Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του κορονοϊού, εξακολουθεί να επιτρέπεται μόνο 10% της χωρητικότητας του γηπέδου, με την ΠΑΕ Ξάνθη να δίνει προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που τα έχυν προμηθευτεί έως και 27/12.

11. Ο Τσέτσιλας από την ΕΠΣ Γρεβενών ορίστηκε να διευθύνει αναμέτρηση, ενώ βοηθοί του είναι οι Φράγιος και Τοροσιάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.