Χρυσή η Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στην τρίτη ημερίδα των Αμπελοκήπων! Τα αποτελέσματα των Θρακιωτών

Η πρώτη θέση που κατέκτησε η Δήμητρα Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στα 60 μέτρα στην τρίτη κατά σειρά ημερίδα κλειστού στίβου για αθλητές Βόρειας Ελλάδας, η οποία διεξήχθη το Σάββατο στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης, ήταν η σημαντικότερη θρακιώτικη επιτυχία.

Η Τσουκαλά έτρεξε σε 7.69 και είχε κατά 10 εκατοστά καλύτερη επίδοση από την δευτερη Ζωή τραγουστη του Αιολου Μακεδονίας, στο αγωνισμα που είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή αφού έλαβαν θέση στους βατήρες για την εκκίνηση πάνω από 50 αθλήτριες.

Την 8η θέση μεταξυ 12 αθλητών κατέλαβε ο Παύλος Εμμανουηλίδης του Διομήδη Ξάνθης στο μήκος ανδρών με επίδοση 8.65μ. Τελος, ο Αναστασιος Νταλαρης του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής αναδείχθηκε 6ος (στους εξι) στα 60 μέτρα με εμπόδια έχοντας επίδοση 9.41.

Γενικά, σε αυτήν την ημερίδα ήταν μικρή η συμμετοχή αθλητών από την Θράκη, αφού για παράδειγμα δεν ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη η δυνατή ομάδα ρίψεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ούτε οι πιο πολλοί αθλητές από Ξάνθη και Ροδόπη, ενω και η Νικολέτα Αντωνιάδη των Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου μετείχε την ιδια ωρα με την Εθνική Κ20 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.