25.000 ευχαριστώ για τα 25.000 like στο facebook του ThrakiSportS! Η καταγραφή της αθλητικής ιστορίας συνεχίζεται…

Εδώ και μερικές ώρες το ThrakiSportS έχει ξεπεράσει τα 25.000 like στο facebook, ένας αριθμός ορόσημο, εξαιρετικά σημαντικός όταν μιλάμε για ένα site τοπικό και όχι πανελλαδικό, ειδικής ύλης και όχι γενικού περιεχομένου, το οποίο απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.

Δεν ξέρουμε αν αυτό ειναι το ταβάνι, ξέρουμε ωστόσο ότι κάτι τέτοιο ούτε που θα μας περνούσε από το μυαλό όταν σχεδόν 9 χρόνια πριν μια ομάδα φίλων της περιοχής και των σπορ στην περιοχή δημιουργούσε αυτήν την ιστοσελίδα, καλύπτοντας το κενό που υπήρχε ως τότε στην ενημέρωση της Θρακης για τα σπορ.

Εχοντας γράψει πάνω από 82.500 άρθρα όλα αυτά τα χρόνια, καταγράφουμε την ιστορία του αθλητισμού της Θράκης μας με συνέπεια, σε καθημερινή βάση με κατά μέσο όρο 30 αναρτησεις, προσπαθωντας να παρουσιάσουμε όσο πιο αντικειμενικά τα γεγονότα. Αδέσμευτα, χωρίς την παραμικρη εξάρτηση.

Είτε μιλάμε για επαγγελματικό είτε για ερασιτεχνικό αθλητισμό, είτε μιλάμε για τα εμπορικά αθλήματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ είτε για τα λιγότερο δημοφιλή, στα οποία εξ αρχής δώσαμε μεγάλη έμφαση και συνεχίζουμε 9 χρονια μετά να το κάνουμε.

Ολο αυτό το διάστημα η ομάδα των συνεργατών του ThrakiSportS ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο, μετέφερε των παλμό των πιο σημαντικών θρακιώτικων αθλητικών στιγμών, ευχάριστων και δυσάρεστων, υπό την προϋπόθεση ότι είχαν θρακιώτικες πτυχές, θρακιώτικο ενδαφέρον.

Ολα αυτά τα χρόνια η ομάδα του ThrakiSportS μεγάλωσε αλλά και μίκρυνε. Χάσαμε πολύτιμους φίλους και συνεργάτες, κάποιοι έφυγαν δυσυχως και για το αιώνιο ταξίδι, αλλά χαρήκαμε και με τα νέα μέλη που έφερε ο πελαργός σε πολλούς από τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.

Ξεκινήσαμε ως χόμπι, καταγράφοντας περισσότερο ερασιτεχνικά όσα συμβαίνουν στα σπορ του γεωγραφικού μας διαμερίσματος. Καταλήξαμε να είμαστε σημείο αναφοράς για όλα τα μίντια της χώρας (και εκτός χώρας πλέον) σε σχέση με ό,τι συμβαίνει στα αθλητικά νέα της Θράκης.

Αυτό που επίσης πετύχαμε είναι να αυξηθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για τα (παρεξηγημένα από πολλούς) σπορ στην Θράκη μας. Μέχρι την δημιουργία αυτού του site, οι περισσότερες τοπικές εφημερίδες με το ζόρι ανέφεραν έστω σε μονόστηλο αθλητικές ειδήσεις.

Πλέον τα σπορ είναι σε όλες σε μόνιμη βάση και πολλές φορές στα πρωτοσέλιδα, αρκετά συχνά με ύλη που αντιγράφεται από το ThrakiSportS. Και πιστέψτε μας, αυτό δεν μας ενοχλεί καθόλου. Γιατί σημασία για εμάς έχει να υπάρχουν τα αθλητικά και όχι να εξαφανίζονται.

Η πιο σημαντική όμως επιτυχία είναι αυτά τα 25.000 like. Αυτα τα 25.000 άτομα που εξέφρασαν με αυτόν τον απλό τρόπο την αγάπη τους για αυτήν την προσπάθεια και έχουν γίνει μέλη μιας μεγάλης αθλητικής οικογένειας στην ακριτική Θράκη μας.

Μιας οικογένειας τα μέλη της οποίας μπορεί να έχουμε κατά καιρούς τις διαφωνίες μας, αλλά τελικά μας ενώνουν όλους δύο πράγματα: η αγάπη για τα σπορ και η αγάπη για την Θράκη μας. 25.000 ευχαριστώ λοιπόν. Μαζί γράψαμε την ιστορία του αθλητισμού της πατρίδας μας, μαζί θα συνεχίσουμε να την γράφουμε – με την ελπίδα να έχουμε όλοι υγεία και να καταφέρουμε να αυξήσουμε κι άλλο την ήδη μεγάλη παρέα μας…