Πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ Ξάνθη: «Αυτονόητη δικαίωση την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού»

Για αυτονόητη δικαίωση κάνει λόγο η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη μετά την απόφαση της ΕΕΑ το απόγευμα της Παρασκευής, η οποία κάνει ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμία παράνομη μεταβίβαση των μετοχών – και άρα ανήκει στον Μπιλ Πάπας – και δεν προκύπτει μέχρι στιγμής παράνομος τρόπος απόκτησης χρημάτων με τα οποία έχουν γίνει οι αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. υποδέχεται ως αυτονόητη δικαίωση την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία αναγνωρίζει ότι ουδέν μεμπτό υπάρχει σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.Με την καθοριστική συμβολή του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ και νομικού εκπροσώπου της, κ. Φάνη Ουζουνίδη, η αλήθεια έλαμψε ενώπιον της ΕEA και κάθε απόπειρα να πληγεί η ομάδα μας έπεσε ξανά στο κενό.Η ΕΕΑ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έκρινε με βάση τα στοιχεία παρά τις προσπάθειες εξωτερικών και εσωτερικών εχθρών που ανέμεναν αντίθετη έκβαση.

Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και πίστη την προσπάθεια για την εκπλήρωση των στόχων μας και για την επαναφορά του ΑΟΞ στη θέση που του αρμόζει».