Εκλέχθηκε το νέο ΔΣ των Παλαιμάχων του ΑΟΞ με αρκετά νέα μέλη! Ο Νίκος Κριεζής τυχερός στην κοπή της πίτας

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Παλαιμάχων του ΑΟΞ, βάσει της απόφασης που είχε ληφθεί την περασμένη εβδομάδα.

Ολοι έδειξαν την ικανοποίησή τους στο έργο και τις πρωτοβουλίες της απερχόμενης διοίκησης και έτσι ο Μπάμπης Χατζημεστής θα συνεχίσει για ακόμα μια διετία στην προεδρία του Συλλόγου Παλαιμάχων. Παράλληλα, στην συζήτηση ορισμένοι εξέφρασαν τον προβληματισμό και την ανησυχία τους για την κατάσταση στη μεγάλη ομάδα και κυριως τον κίνδυνο που υπάρχει να χαθεί η σχέση με την πόλη, ενώ επιβαιώθηκε η στήριξη σε δράσεις για την ανάδειξη της ιστορίας του ΑΟΞ και της προσφοράς του στην τοπική ιστορία.

Πέραν του Μπάμπη Χατζημεστή, ο οποίος δέχτηκε και δια ζώσης ευχές από όλους για την ονομαστική του γιορτή την Πέμπτη, στο νέο ΔΣ του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΟΞ εξελέγησαν οι Σπύρος Τσιμπλας, Γιώργος Μαραντας, Παναγιώτης Μοσχίδης, Παναγιώτης Καμαρακης, Αντώνης Μαζανης, Σάκης Καρασεριδης, Νίκος Κριεζης και Γιάννης Δημητριαδης. Στην εξελεγκτική επιτροπή θα μετέχει ο Μάκης Τζατζος.

Νωρίτερα, στο FreshCo όπου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση, έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας με την ΠΑΕ να κερδίζει το φλουρί των επισήμων και τον Νίκο Κριεζή να αναδεικνύεται ο τυχερός στα πιτάκια των παλαιμάχων. Οι παρακάτω φτογραφίες ανέβξκαν στο προφίλ του Γιάννη Τσιλιγκιρίδη…

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που κάθονται
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "XA 2022 F"