ΕΠΣ Έβρου: Ενίσχυση μέσω Αχαΐας για την ΑΕ Διδυμοτείχου

Ακόμα μία μεταγραφή για την ΑΕ Διδυμοτείχου, που ενισχύει το ρόστερ της. Οι «πράσινοι» απέκτησαν τον Νικόλαο Βλάχο, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Παναχαϊκή.

Η ομάδα του Διδυμοτείχου «έκλεισε» το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας με τον 24χρονο (γεννημένος στις 13/11/97) Νικόλαο Βλάχο ο οποίος αγωνίζεται σε όλη στη δεξιά γραμμή τόσο ως μπακ όσο κι ως εξτρέμ. Τελευταία ομάδα του ήταν η Ακράτα, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από την Παναχαϊκή, Ατρόμητο Αντιρρίου και Παναιγιάλειο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η διοίκηση της ΑΕ Διδυμοτείχου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νικόλαου Βλάχου. Ο νεαρός αμυντικός αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά γραμμή τόσο ως μπακ όσο κι ως εξτρέμ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Ατρόμητο Αντιρρίου, Παναιγιάλειο και Ακράτα. Ο Νίκος αποτελεί άλλη μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας, ενόψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Διδυμοτείχου του εύχεται ένα δεύτερο γύρο πρωταθλήματος χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες☘️