ΕΠΣ Έβρου: Έκλεισε και τον Παπαδάκη από Φέρες η ΑΕ Διδυμοτείχου

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε η ΑΕ Διδυμοτείχου ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μιχάλη Παπαδάκη από την Θράκη Φερών.

Μετά την μεταγραφή του Ιγνατιαδη από την Θράκη Φερών ήρθε τώρα και αυτή του νεαρού δεξιού εξτρέμ Μιχάλη Παπαδάκη που εντάσσεται στο δυναμικό της η ΑΕ Διδυμοτείχου.

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τ’ άρχισε από την ακαδημία της Νίκης Απαλού, στη συνέχεια είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Ένωση Αλεξανδρούπολης και τέλος το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στη Θράκη Φερών με την οποία πέτυχε και 2 τέρματα. Επίσης είναι μέλος μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Έβρου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η διοίκηση της ΑΕ Διδυμοτείχου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Παπαδάκη. Ο νεαρός παίκτης αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά γραμμή τόσο ως μπακ όσο κι ως εξτρέμ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Νίκη Απαλού, στην Ένωση Αλεξανδρούπολης και στην Θράκη Φερών απ όπου κι αποκτήθηκε, ευχαριστώντας θερμά το σωματείο για την ολοκλήρωσητης μετεγγραφής.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Διδυμοτείχου του εύχεται ένα δεύτερο γύρο πρωταθλήματος χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες☘️