«Έφυγε» στα 54 από καρκίνο η σύζυγος του παλαίμαχου Εβρίτη διεθνούς ποδοσφαιριστή Σωτήρη Μαυρομμάτη

Πένθος και θλίψη στην Αλεξανδρούπολη, στον Έβρο και γενικά στην Θράκη για τον χαμό της Πέπης Αλεξίου, συζύγου του παλαίμαχου Αλεξανδρουπολίτη διεθνούς ποδοσφαιριστή Σωτήρη Μαυρομμάτη, η οποία “έφυγε” χθες σε ηλικία 54 ετών, μετά από άνιση “μάχη” με τον καρκίνο.

Ο πρώην άσσος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, του Πανηλειακού και της Εθνικής Ελλάδος και η αγαπημένη του Πέπη, ήταν μαζί από μικρά παιδιά στην Αλεξανδρούπολη, παντρεύτηκαν και δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια και απέκτησαν τρία παιδιά, αλλά και τα τελευταία χρόνια και εγγόνια.

Ζούσαν στην Αθήνα, μετά την αποχώρηση του Σωτήρη από την ενεργό δράση και δυστυχώς η σύζυγος του παρ’ ότι έδωσε γενναία “μάχη” με την επάρατο νόσο, δεν κατάφερε να βγει νικήτρια.

Οπως έγινε γνωστό από το evros-news, “έφυγε” χθες από την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τον σύντροφο της ζωής της για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, τα παιδιά, εγγόνια και όλη την οικογένεια της, αλλά και συγγενείς, φίλους και όσους γνώριζαν τον Σωτήρη σε όλη την Ελλάδα, από την σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η κηδεία της Πέπης Αλεξίου-Μαυρομμάτη, θα γίνει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, όπου μένει η οικογένεια εδώ και χρόνια.

Πένθος για τον χαμό της Πέπης Αλεξίου, συζύγου του παλαίμαχου Εβρίτη ποδοσφαιριστή Σωτήρη Μαυρομμάτη