LIVE από τα Πηγάδια για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική της SL2: ΑΟ Ξάνθη – Πανσερραϊκός

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τον αγώνα ΑΟ Ξάνθη – Πανσερραϊκός για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στο παιχνίδι ΑΟ Ξάνθη – Πανσερραϊκός για την 17η αγωνιστική της Super League 2.

Ώρα 14:40 Η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα (2 ήττες και 3 ισοπαλίες) και θέλει αδιαπραγμάτευτα το τρίποντο κόντρα στον Πανσερραϊκό, για να πλησιάσει στους 5 πόντους από την πρωτοπόρο Βέροια.

Ώρα 14:48 Ο Πανσερραϊκός δεν είναι σε καλό φεγγάρι καθώς στα 8 τελευταία παιχνίδια έχει 5 ήττες και 3 ισοπαλίες, με τελευταία νίκη αυτή στις 15 Δεκεμβρίου κόντρα στον Ηρακλή με 2-0. Παρ’ όλα αυτά αρκετά βελτιωμένος ήταν στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, στην οποία ηττήθηκε με 1-0 με πέναλτι-φάντασμα.

Ώρα 14:55 Ως αναφορά τη βαθμολογία, ο ΑΟΞ είναι στην 3η θέση με 28 βαθμούς σε 14 παιχνίδια, κάτω από Βέροια που έχει 36 σε 15 αγώνες και ΑΕΛ που έχει 33 σε 16 αγώνες. Στο παιχνίδι είναι και η Καρδίτσα που έχει 25 βαθμούς, αλλά σε μόλις 12 αγώνες. Ο Πανσερραϊκός από την άλλη είναι στην 15η θέση με 12 βαθμούς σε 15 παιχνίδια.

Ώρα 15:02 Οι δύο ομάδες είχαν παίξει και φιλικό παιχνίδι στις 11 Σεπτεμβρίου στο προπονητικό των Πηγαδίων, με το παιχνίδι να τελειώνει με 1-1. Ο ΑΟΞ είχε ανοίξει το σκορ στο δεκάλεπτο με αυτογκόλ ύστερα από φάουλ του Πλατέλλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ανάγκολου στο ημίωρο.

Ώρα 15:05 Η ενδεκάδα του ΑΟΞ: Ίτσο Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης, Γκινσάρι, Τζανακάκης, Μπάτζιος, Δόρης, Ιμπραΐμι, Τσέλιος, Διαμαντόπουλος, Βιθέντε.

Ώρα 15:08 Η ενδεκάδα του Πανσερραϊκού: Καβουσάκης, Μπέρης, Καραμπέρης, Κρητικός, Καρτόζο, Ανάκογλου, Κανίς, Κεφαλάς, Πίντο, Καρασαλίδης, Μέσσι.

Ώρα 15:11 Μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:17  Ο Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης ορίστηκε για την αναμέτρηση, ενώ βοηθοί του είναι οι Πραχάλης και Μπαλιάκας επίσης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Τέταρτος ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Τσιάρας από την Καβάλα ενώ παρατηρητής είναι ο Ντοσίδης από την ΕΠΣ Θράκης.

Ώρα 15:19 Εκτός ο Παπάζογλου λόγω μιας μικρ΄ξης ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Ώρα 15:25 Όλα έτοιμα για τη σέντρα στα Πηγάδια.

Ώρα 15:28 Στα αποτελέσματα των εξ αναβολής παιχνιδιών που άρχισαν στις 15:00 περίπου στο 30′:
ΠΑΟΚ Β’ – Καβάλα 1-0
Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου 0-0

1′ Σέντρα στην αναμέτρηση.

6′ Πρώτη τελική για τον ΑΟΞ με τον Ιμπραΐμι να σουτάρει από το ημικύκλιο της περιοχής, μπλοκάρει ο Καβουσάκης.

13′ Χαμηλός ρυθμός στο ματς, όλος ο Πανσερραϊκός πίσω από τη μπάλα με την κατοχή υπέρ της Ξάνθης.

19′ Δεύτερη τελική για τον ΑΟΞ, με τον Καβουσάκη να μπλοκάρει το ευθύβολο δυνατό σουτ του Γκινσάρι έξω από την περιοχή.

25′ Έχει την κατοχή αλλά είναι νωχελική η Ξάνθη στα πρώτα 25 λεπτά. Ο Πανσερραϊκός το μόνο που κάνει είναι να αμύνεται και μέχρι στιγμής την βγάζει ανώδυνα. Παρ’ όλα αυτά είναι αρκετά νωρίς στο ματς.

32′ Στο ημίχρονο:
ΠΑΟΚ Β’ – Καβάλα 1-1
Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου 1-1

35′ Η ευκαιρία του ματς μέχρι στιγμής για τον Πανσερραϊκό. Ο Μέσσι σέντραρε από αριστεράμ τρεις παίκτες των Σερραίων πάτησαν περιοχή, με το πλασέ του Ανάκογλου να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ίτσο.

37′ Μακρινό σουτ του Ιμπραΐμι, η μπάλα αρκετά μέτρα πάνω από την εστία του Καβουσάκη.

38′ Κίτρινη στον Καβουσάκη για… καθυστέρηση στο άουτ. Διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι γιατί θεωρούν την απόφαση υπερβολική.

42′ Mεγάλη στιγμή για τον ΑΟΞ, με τον Ιμπραΐμι να σπάει τη μπάλα από δεξιά στον Βιθέντε στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ του τελευταία να περνάει πολλά μέτρα άουτ. Αν κρίνουμε από την αντίδραση του Βιθέντε, μάλλον τον πούλησε το χόρτο.

43′ Κίτρινη στον Καραμπέρη για μαρκάρισμα στον Δόρη. Δεύτερη για τους Σερραίους.

45+1 1 λεπτό έξτρα χρόνος.

45+2′ Τέλος ημιχρόνου. ΑΟ Ξάνθη – Πανσερραϊκός 0-0.

Ώρα 16:17 Κίτρινη στον Ιμπραΐμι μετά το τέλος του ημιχρόνου.

Ώρα 16:25 Η Ξάνθη δεν ενθουσιάζει στα Πηγάδια, καθώς έχει… παγιδευτεί στην οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Παρ’ όλα αυτά, είχε τις στιγμές της να ανοίξει το σκορ, με κορυφαία το τους του Βιθέντε μέσα από την περιοχή. Καλή στιγμή είχαν και οι Σερραίοι με τον Ανάκογλου, με το 0-0 να μοιάζει μάλλον δίκαιο μέχρι στιγμής.

46′ Σέντρα στο β’ μέρος. Με αλλαγή ξεκινάει η Ξάνθη με τον Γκινσάρι να αφήνει τη θέση του στον Γκάβριτς.

46′ Πρώτη καλή στιγμή στα δευτερόλεπτα για τον ΑΟΞ, με τον Γκάβριτς να σεντράρει από δεξιά και τον Διαμαντόπουλο να μην προλαβαίνει να μπει στη φάση.

50′ Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι φίλοι της Ξάνθης και οτυ Πανσερραϊκού έχουν αλλάξει πανό, ως ένδειξη ενότητας ειδικά μετά το περιστατικό με τον Άλκη.

53′ Κίτρινη στον Ζέρη.

59′ Δύο αλλαγές για τον Πανσερραϊκό. Μαρκιόνι στη θέση Καραμπέρη και Ντίας στη θέση Κόντσι.

61′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟΞ, με τον Ιμπραΐμι να γυρίζει παράλληλα μέσα από την περιοχή και τον Κεφαλά να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Διαμαντόπουλο.

63′ Δύο αλλαγές για τον ΑΟΞ. Ο Μονρόουζ στη θέση του Ιμπραΐμι και ο Αλί Μπαμπά στη θέση του Διαμαντόπουλου.

64′ Κίτρινη για τον Μπάτζιο για μαρκάρισμα στον Μέσσι.

68′ Σέντρα-σουτ του Τζανακάκη από δεξιά, η μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

70′ Νέα καλή στιγμή για τον ΑΟΞ, το σουτ του Μονρόουζ από το ημικύκλιο απομακρύνεται σε κόρνερ.

71′ Λιγότερο από είκοσι λεπτά χωρίς τις καθυστερήσεις για να πάρει ο ΑΟΞ το τρίποντο, με τους γηπεδούχους να έχουν ανεβάσει τον ρυθμό, ρισκάροντας τα όποια κενά στην άμυνα.

72′ Τελικά αποτελέσματα:
ΠΑΟΚ Β’ – Καβάλα 1-1
Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου 1-2

74′ Nέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΞ. Ο Γκάβριτς έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Αλί Μπαμπά δεν μπόρεσε να μπει στη φάση για να της αλλάξει πορεία και να τη στείλει στα δίχτυα. Έχει ανέβει ο ρυθμός στο ματς.

80′ Αλλαγές για τον ΑΟΞ. Κρητικός και Ουνγιαλίδης στις θέσεις τω Τσέλιο και Τζανακάκη.

81′ Τελευταίο δεκάλεπτο στο ματς. Όλος ο ΑΟΞ στην περιοχή του Πανσερραϊκού.

82′ Βγάζει εξτρέμ και βάζει μπακ ο Διγκόζης. Ο Φουάσης παίρνει τη θέση του Μέσσι.

88′ Νέει καθυστερήσεις από τον Καβουσάκη που εκνευρίζουν τον κόσμο λόγω τραυματισμού.

89′ Έχει κερδίσει πολλά φάουλ έξω από την περιοχή αλλά δεν έχει εκμεταλλευτεί κάποιο γέμισμα ο ΑΟΞ.

90′ 6 λεπτά έξτρα χρόνος.

90+1′ Απευθείας κόκκινη στον Κεφαλά για επικύνδυνο μαρκάρισμα στον Μονρόουζ.

90+4 Μακρινό σουτ του Δόρη, η μπάλα άουτ. Ροντέο το ματς. Καθυστερούν όσο μπορούν οι φιλοξενούμενοι.

90+7′ Μεγάλη ευκαιρία για το… μπάζερ μπίτερ, με την κεφαλιά του.

90+8′ Τέλος αναμέτρησης. ΑΟ Ξάνθη – Πανσερραϊκός 0-0.

Μεγάλη γκέλα του ΑΟΞ που πετάει στα σκουπίδια ακόμα δύο βαθμούς. Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ.