Κύπελλο Ελλάδος: Στα ημιτελικά στο 90+5′ ο Λουτσέσκου! Πρόκριση για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Φανταστικά παιχνίδια έγιναν σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκης για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο παιχνίδι που προηγήθηκε χρονικά, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 0-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας λίγες μέρες μετά την πεντάρα των Θεσσαλών στην Ξάνθη, παίρνοντας την άνετη πρόκριση μετά το 4-0 στη Λεωφόρο και συνολικό σκορ 5-0 στα δύο ματς.

Ματσάρα έγινε και στο Καραϊσκάκης, με τον Ολυμπιακό να ανοίγει το σκορ μόλις στα πρώτα λεπτά με τον Φαντιγκά για το 1-0, χαρίζοντας σκορ πρόκρισης στον Ολυμπιακό μετά την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς. Το φινάλε ήταν συναρπαστικό, καθώς ο Καρέλης σκόραρε στο 85′ για το 1-1, δίνοντας και πάλι σκορ πρόκρισης στους Αγρινιώτες λίγο πριν το τέλος του ματς. Ο Ολυμπιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, με τον Μασούρα να γράφει το 2-1 στο 90+2′, στέλνοντας το ματς στην παράταση, ενώ ο ίδιος παίκτης έγραψε το τελικό 3-1 στο 115′ για την δύσκολη πρόκριση των ερυθρόλευκων.

Τεράστια πρόκριση πήρε και ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Μετά το 0-0 της Τούμπας, η ΑΕΚ πήρε σκορ πρόκρισης στο 83′ με τον Αντρέ Σιμόες που με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, με τον Κούρτιτς στο 90+5′ με μαγικό γκολ να σημειώνει το 1-1 και τον Μιτρίτσα να υπογράφει την πρόκριση στο 90+7′ για το τελικό 1-2, όταν όλη η ΑΕΚ είχε ανέβει για τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Στα ημιτελικά, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Λαμία και ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό για τα δύο εισιτήρια στον μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ.