Αποθέωση Ουσταμπασίδη από Τρικαλινά ΜΜΕ για το ήθος και την στάση του στον πάγκο του ΑΟΤ

Επιστρατεύθηκε σε πολύ δύσκολες συνθήκες για την θέση του προπονητή του ΑΟ Τρίκαλα και τελικά αποχώρησε αποχωρεί από την ομάδα με ψηλά το κεφάλι καθώς με τους λίγους σε αριθμό «ηρωϊκούς» παίκτες που είχε στην διάθεσή του και υπό πραγματικά αντίξοες και απίστευτες στιγμές που πέρασε και περνά η ομάδα έκανε ότι μπορούσε από την μεριά του.

Τον χαρακτήρισαν κατά την διάρκεια της παραμονής του στα Τρίκαλα, το ήθος, οι χαμηλοί τόνοι και η αξιοπρέπεια. Το… κανονικό ποδόσφαιρο τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται. Ο Νίκος Ουσταμπασίδης εργάστηκε, τίμησε, σεβάστηκε την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα και φεύγει σαν Κύριος.

Αυτό αναφέρουν τα ίδια τα μέσα ενημέρωσης των Τρικάλων σχολιάζοντας την αποχώρησ του Εβρίτη κόουτς από την ομάδα. Ωστόσο και ο ίδιος ο Νίκος Ουσταμπασίδης δήλωσε στο goaltrikala τα παρακάτω και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου:

“Πρέπει ο ιδιοκτήτης να λύσει τα προβλήματα αλλιώς δεν θα υπάρχει αύριο. Υπήρχαν τεράστιες δυσκολίες στην καθημερινότητα ακόμη και για να προπονηθεί η ομάδα. Οι συνθήκες ήταν τραγικές. Αλλά η δύναμη των παιδιών να υπερνικήσουν αυτά τα εμπόδια ήταν τέτοια που στα παιχνίδια η εικόνα της ομάδας ήταν ικανοποιητική και ανταγωνιστική ειδικά μέσα στην έδρα μας. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί συνεχώς να φέρνεις αποτελέσματα. Οι αντίπαλοι ενισχύονται και εμείς αποδυναμωνόμασταν.
Από τον κόσμο εισέπραττα σεβασμό και εκτίμηση. Μου άρεσε και η πόλη και η ομάδα είναι ιστορική αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι για επαγγελματική λειτουργία. Εύχομαι να πληρώσει όλους όσους εργάζονται και ζούνε από αυτό.
Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την συνεργασία. Έπρεπε να φύγω ξαφνικά. Ευχαριστώ και όλους όσους εργάζονται γύρω από την ομάδα και φρόντιζαν να μας διευκολύνουν στην καθημερινότητα μας.”.